konior95 0 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Nick: kOnIOr.Link do SSów: nie bylo ss'ówWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : kOnIOr. [AMXBans] Reason : ' SPALONY ' [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 50132651 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Serwer: cs-classic.pl [ONLY DD2]Link do bana: DATA GRACZ ADMIN POWÓD BANA DŁUGOŚĆ KOMENTARZE PLIKI KICKI 2014-10-07 kOnIOr. PapajOCB SPALONY. Na zawsze Wtf? Pisze mi, ze banuje mnie strona czy cos. O co chodzi z tym banem bo ja nie mam pojecia. Bardzo prosiłbym o szybkie załatwienie sprawy i UB. Pozdrawiam. Edytowane 7 Października 2014 przez konior95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/24801-konlor-i-jego-pro-steam-odpalony/#entry150258 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konior95 0 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Juz Tymbarkowy placzesz, ze ktos gra lepiej od cb. Jakos ja nie placze, ze masz aima dziwnego jak same buły z famasów ciśniesz. Widać jaki was serwer jest słaby i niski. Dziękuję za grę na tym słabym serwie. Ciau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Przepraszam za wypowiedz.. slaby serwer bo ci udowodnili ze jestes odpal? Slaby bo sie starales tu z 4 razy o ub? Slaby bo grales codziennie po bite pare godzin? Masz problem co do tymbarka? Nakrec demko rozpisz i wrzuc a nie placzesz jakby ci lizaka zabrali... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Słaby serwer? łahahahah, sikam. Żenujące. Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi