konior95 0 Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 (edited) Nick: kOnIOr.Link do SSów: nie bylo ss'ówWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : kOnIOr. [AMXBans] Reason : ' SPALONY ' [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 50132651 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Serwer: cs-classic.pl [ONLY DD2]Link do bana: DATA GRACZ ADMIN POWÓD BANA DŁUGOŚĆ KOMENTARZE PLIKI KICKI 2014-10-07 kOnIOr. PapajOCB SPALONY. Na zawsze Wtf? Pisze mi, ze banuje mnie strona czy cos. O co chodzi z tym banem bo ja nie mam pojecia. Bardzo prosiłbym o szybkie załatwienie sprawy i UB. Pozdrawiam. Edited October 7, 2014 by konior95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymbarkowy 52 Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/24801-konlor-i-jego-pro-steam-odpalony/#entry150258 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konior95 0 Posted October 7, 2014 Author Share Posted October 7, 2014 Juz Tymbarkowy placzesz, ze ktos gra lepiej od cb. Jakos ja nie placze, ze masz aima dziwnego jak same buły z famasów ciśniesz. Widać jaki was serwer jest słaby i niski. Dziękuję za grę na tym słabym serwie. Ciau Link to comment Share on other sites More sharing options...
O.S.D.I 25 Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Przepraszam za wypowiedz.. slaby serwer bo ci udowodnili ze jestes odpal? Slaby bo sie starales tu z 4 razy o ub? Slaby bo grales codziennie po bite pare godzin? Masz problem co do tymbarka? Nakrec demko rozpisz i wrzuc a nie placzesz jakby ci lizaka zabrali... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Słaby serwer? łahahahah, sikam. Żenujące. Tyle w temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts