MrDeagle 1 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Wyjaśnienie : Po tym jak dostałem ss'y od Tymbarkowego nie wchodziłem spowrotem na cs'aGdybym dostał bana za :"Aktywny" : Powód bana miałbym inny .Podczas wchodzenia na serwer wyświetla mi się taki ban : ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : [t]ABALUGA ==== Zbanowane IP : 37.152.19.70 ==== Admin : Tymbarkowy aka FamaS ^.^ ==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum ==== Wygasa : Nigdy ( od 10/06/2014 - 19 : 45 : 46 ) a gdybym dostał za aktywa to chyba by pisało Powód Bana : Aktywny ban albo AB . To że ktoś sobie wszedł na moim nicku to już nie moja wina. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Pod twoim IP tez ktoś wszedł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Aktywny jest na twoim ip, dlatego też brak UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi