MrDeagle 1 Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Wyjaśnienie : Po tym jak dostałem ss'y od Tymbarkowego nie wchodziłem spowrotem na cs'aGdybym dostał bana za :"Aktywny" : Powód bana miałbym inny .Podczas wchodzenia na serwer wyświetla mi się taki ban : ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : [t]ABALUGA ==== Zbanowane IP : 37.152.19.70 ==== Admin : Tymbarkowy aka FamaS ^.^ ==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum ==== Wygasa : Nigdy ( od 10/06/2014 - 19 : 45 : 46 ) a gdybym dostał za aktywa to chyba by pisało Powód Bana : Aktywny ban albo AB . To że ktoś sobie wszedł na moim nicku to już nie moja wina. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymbarkowy 52 Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Pod twoim IP tez ktoś wszedł ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Aktywny jest na twoim ip, dlatego też brak UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts