mateusz200027 27 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Narka! W dniu dzisiejszym odchodzę z tej bombowej sieci. Wszystko przez tego bana tak bym został. Pragnę podziękować wszystkim za grę, oraz chciałbym przeprosić za to co zrobiłem złego. I jeszcze pozdrawiam środkowym palcem PaPkU, który nie dał mi szansy na adma i powiem tyle nie ogarniasz serwerów. Ćpaj więcej tego dżezu. Pozdrawiam; Srubson- dzięki wielkie za grę. Jelon- dzięki za rozmowy na ts3. Myślę, że kontakt się nie urwie. MaksymalnieNieObecna- dzięki za zajebiste sygnaturki. Jeśli kogoś zapomniałem to sorka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLd. DuBSteP 2 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Nara A co Do papku to dobrze prowadzi serwery i to ze nie dał ci szansy na bycie adminem to nie powod by go obrazac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Powiem CI tak śmieszny jesteś. Papku chyba dobrze zrobił że cię nie przyjoł bo widać twój stosunek do tego i ty jesteś zwykłym dzieckiem który dla szpanu chciał admina a jak ktoś daję podanie to nie ma tak że od razu przyjęty może być odrzuczone nie widzi Ciebie ludzie mają o tobie negatywne zdanie i musiał podjąć taką decyzję . Wez lepiej idz i następnym razem staraj się nie kłamać co do wieku i nie popełniej tyle błędów co zrobiłeś tutaj a gwarantuje CI że takiej sytuacji nie będzie więc odłóz czity na bok i zachowuj się i przyjmuj porażki na klatę narazie 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 nara odpale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Spierdalaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Aj po prostu mam swoje zdanie o nim. Znalazłem zajebistą serwerownię na, której zaczynam nowa karierę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLd. DuBSteP 2 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Aj po prostu mam swoje zdanie o nim. Znalazłem zajebistą serwerownię na, której zaczynam nowa karierę Karierę powiadasz ? Chyba Żenadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Spierdalaj mamy cie wszyscy w dupie. Aj po prostu mam swoje zdanie o nim. Znalazłem zajebistą serwerownię na, której zaczynam nowa karierę Chyba kariere idioty na wh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 HahhAHAHHHAAHHHAHAHHAHHAAHAH <3 Kocham tego dzieciaka. Mało nie wejdziesz w dupę ,a teraz takie pozdrowienia Powiem Ci że grając odpalony daleko nie zajdziesz ;] Pokazujesz swoje prawdziwe gimbo ja. Powodzonka zerowcu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ojojoj wy wólgary jedne (mówię głownie o Jaskierze ) Narazie mateusz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 HahhAHAHHHAAHHHAHAHHAHHAAHAH <3 Kocham tego dzieciaka. Mało nie wejdziesz w dupę ,a teraz takie pozdrowienia Powiem Ci że grając odpalony daleko nie zajdziesz ;] Pokazujesz swoje prawdziwe gimbo ja. Powodzonka zerowcu. PaPkU nie obrażaj gimby Trzymaj się tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Starczy spamu bo sie robi nieprzyjemnie // Zamykam Powodzenia i Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi