Jump to content

Czas na mnie.

mateusz200027

Recommended Posts

Narka!

W dniu dzisiejszym odchodzę z tej bombowej sieci. Wszystko przez tego bana tak bym został. Pragnę podziękować wszystkim za grę, oraz chciałbym przeprosić za to co zrobiłem  złego. I jeszcze pozdrawiam środkowym palcem PaPkU, który nie dał mi szansy na adma i powiem tyle nie ogarniasz serwerów. Ćpaj więcej tego dżezu. Pozdrawiam;

Srubson- dzięki wielkie za grę.

Jelon- dzięki za rozmowy na ts3. Myślę, że kontakt się nie urwie.

MaksymalnieNieObecna- dzięki za zajebiste sygnaturki.

Jeśli kogoś zapomniałem to sorka.

Powiem CI tak śmieszny jesteś. Papku chyba dobrze zrobił że cię nie przyjoł bo widać twój stosunek do tego i ty jesteś zwykłym dzieckiem który dla szpanu chciał admina a jak ktoś daję podanie to nie ma tak że od razu przyjęty może być odrzuczone nie widzi Ciebie ludzie mają o tobie negatywne zdanie  i musiał podjąć taką decyzję :). Wez lepiej idz i następnym razem staraj się nie kłamać co do wieku i nie popełniej tyle błędów co zrobiłeś tutaj a gwarantuje CI że takiej sytuacji nie będzie więc odłóz czity na bok i zachowuj się  i przyjmuj porażki na klatę ;) narazie 3maj się :)

Spierdalaj mamy cie wszyscy w dupie.

Aj po prostu mam swoje zdanie o nim. Znalazłem zajebistą serwerownię na, której zaczynam nowa karierę ;)

Chyba kariere idioty na wh 

HahhAHAHHHAAHHHAHAHHAHHAAHAH <3 Kocham tego dzieciaka.

Mało nie wejdziesz w dupę ,a  teraz takie pozdrowienia :3

Powiem Ci że grając odpalony daleko nie zajdziesz ;] Pokazujesz swoje prawdziwe gimbo ja.

Powodzonka zerowcu. :3

• Like 1

HahhAHAHHHAAHHHAHAHHAHHAAHAH <3 Kocham tego dzieciaka.

Mało nie wejdziesz w dupę ,a  teraz takie pozdrowienia :3

Powiem Ci że grając odpalony daleko nie zajdziesz ;] Pokazujesz swoje prawdziwe gimbo ja.

Powodzonka zerowcu. :3

PaPkU nie obrażaj gimby :D  Trzymaj się tam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy