enigmatyczny 46 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Proponuje dodać w regulaminie "Zakaz stawiania granatów wybuchowych(HE) w wejściach". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 jak dodajecie mapy to proszę na FD de_rudnik na ten przykład Nie rozumiem? Chodzi Ci O FDL? Jak tak to FDL działa, lecz chyba ostatnio jak pukawka miała problemy to nie działał. Proponuje dodać w regulaminie "Zakaz stawiania granatów wybuchowych(HE) w wejściach". I wtedy Łowca gdzie ma stawiac granaty? Wtedy by nigdzie nie mógł stawiac, nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 tak chodzi o FDL, dziś mapa ściągała się 5 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz 3 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 1.Dodanie pluginu przedłużającego grę do końca rundy.Chodzi o koniec mapy. 2.Zmiana punkt 6 w regulaminie admina dotyczącej zmiany mapy.Proponuję aby admin miał możliwość ROBIENIA VOTE, jeżeli chodzi o zmianę mapy itp. sprawy. Serwer ma służyć graczom, a więc jeżeli większość będzie za zmianą mapy to takowa powinna być zrobiona.Mam bardzo duże doświadczenie w csie jako admin H@ itp. i wiem jak to wygląda.Zmiana ta jest korzystna , nie nastręcza problemów ale powoduje, że serwer jest bardziej przyjazny graczom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3ON!D4S 3 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) Tez dodam propozycje blokady granata ! Plugin który blokuje rzut granatem po upływie czasu ! http://amxx.pl/topic/80164-blokada-he/ -Link do plugina Edytowane 17 Listopada 2014 przez L3ON!D4S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 LEONIDAS, nie chcę takiego czegoś dodawac, w regulaminie jest zakaz rzucania HE na respa przed upływem 30 sekund od startu rundy, a Ci co tego regulaminu przestrzegają będą mieli "karę" jak zablokuję. Po prostu Ci co mają jakiś item 1/x he byli by też pokrzywdzeni bo po 30 sekundach to już by przeciwnicy byli u niego na respie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigmatyczny 46 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Zauważyłem ,że na serwer jest powgrywanych parę nowych map przez ,które dużo graczy "ucieka". Sam codziennie jestem świadkiem takich sytuacji i nie powiem ,że mnie też trochę zniechęca to do gry na naszym NDM. W kółko są grane mapy de_dawn, de_hell, de_rudnik, de_aztec_remake ,a praktycznie nie widzę(chyba że raz na dzień coś się pojawi) map takich jak: de_dust2 , de_westwood , de_inferno , de_verso(znakomita mapa na Diablo) i jeszcze wiele innych świetnych podstawowych map. Pozdrawiam, enigmatyczny~` ps. Sorki ,że trochę nadużywam słowa "mapy,map" ,ale jakoś nie potrafiłem znaleźć jakiegoś sensownego synonimu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) de_verso była i było tylko bieganie po tych dachach - txt. Mapcykl zmieni nowy opiekun, który zostanie wybrany do niedzieli, gdyż ja nie mam czasu. Jutro zaczynają się świąteczne eventy. http://forum.cs-classic.pl/topic/26672-zapowied%C5%BA-event-miko%C5%82ajki-%C5%9Bwi%C4%85teczny-klimacik/ Edytowane 28 Listopada 2014 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigmatyczny 46 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Okey Nie pomyślałem o tych dachach ,ale ninje bardzo łatwo zabić na de_verso bo pięknie je widać na tle nieba ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasakraDM 7 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja chciałbym zaproponować dodanie dmg z krzyku w klasie zniewolony ponieważ jest ona zbyt słaba jak na klase premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz 3 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 UWAGA! Zmiana PALADYNA jego szansa na odbicie jest za duża ma 1/6 podczas gdy większość klas na oślepienie,czy też zmianę broni,wyrzucenie ma 1/10.Paladyn zdecydowanie za dużo odbija jego zmiana na 1/10 będzie zrównaniem umiejętnościami z resztą klas i będzie sprawidliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz 3 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 H@ co wy na to!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Więc tak co do mapcyclu zrobię go do środy na oko bo szukam jeszcze paru mapek , co do palladyna to muszę z Karolem pogadać , co do rund wydłużenia rundy do końca mapki raczej to zrobię , a co do zniewolonego tłumaczyłem Ci już pomyślę nad tym bo muszę znaleźć równowage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whitefouls 3 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Nie wiem czemu tego nie ma ale coś jak by komenda "rtv" ? Bo w nocy np jak adminów nie ma chciało by się jakąś vote czy coś a nie czekac na zmiane mapy. Zwłaszcza że czasami shit jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Tak najlepiej zniszczyc całkiem paladyna, ma miec 1/10 - 10% szans na odbicie? Ta klasa nic poza tym nie ma. Saphire tam bez przesady bo jak zaczniecie zaraz to balansowac to rozniesiecie połowę klas. 1/10 to nie będzie zrównanie, tylko zniszczenie tej klasy Odbicie a oślepienie to co innego, i diablo ma poza oślepieniem jeszcze inne skille. Nie wiem czemu tego nie ma ale coś jak by komenda "rtv" ? Bo w nocy np jak adminów nie ma chciało by się jakąś vote czy coś a nie czekac na zmiane mapy. Zwłaszcza że czasami shit jest . Jest mapcykl. Edytowane 8 Grudnia 2014 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz 3 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 To chyba prosiaczek nie grales dawno.Paladyn odbija za dużo pocisków i konieczne jest mu zmiana na chociaż 1/8 i nie mów mi że odbicie to coś innego.I oprócz tego ma ładowanie HS co też dużo daje i long jumpy więc wcale nie jest tak że nic nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjahack 21 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ja chciałbym zaproponować dodanie dmg z krzyku w klasie zniewolony ponieważ jest ona zbyt słaba jak na klase premium Zniewolony miał kiedyś dmg na krzyku , ale się buguje to np. miałeś awp master 1/2 to z krzyku ludzi zabijałeś na hita ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) To chyba prosiaczek nie grales dawno.Paladyn odbija za dużo pocisków i konieczne jest mu zmiana na chociaż 1/8 i nie mów mi że odbicie to coś innego.I oprócz tego ma ładowanie HS co też dużo daje i long jumpy więc wcale nie jest tak że nic nie ma. Kolego, a co do tego ma moja aktywnośc? Nie gram na serwerze już od tygodnia, ale grałem na tym modzie dobre 2 lata i uwierz, że znam go lepiej niż Ty i się orientuje jak ta klasa wypada względem innych klas. Nie ukrywam, że sam miałem zamiar trochę pogorszyc tą zbroje o 1 czyli jak dobrze pamiętam teraz ma 1/6 a miałem to zmienic do 1/7 - o 1 poziom, gdyż troche za dużo odbija to fakt, ale żadne 1/8 czy 1/10, nie przesadzajmy co do magicznych pocisków nie są takie dobre jak by się wydawały jedynie większośc używa te pociski gdy strzela się ze snajperek na itemie - zjawce. Zniewolony miał dmg w okrzyku to się wszystko bugowało. Jeśli saphuś nic nie wymyśli do świąt z tym zniewolonym, to mu pomogę. Edytowane 8 Grudnia 2014 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek ADRIAN~ 1 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 item "szczur" (czy jakos tak) Przenosi cie na poczatku rundy na respa przeciwnika i wygladasz jak przeciwnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Po co taki item ? Na ten MOD nie pasuję taki item. No bo co, przeniesie Cie zabijesz parę osób i padniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz 3 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Dodanie itemu latarka maga oraz pergamin do sklepu za zloto.P.S: Prosiaczek gram jeszcze dluzej niz ty na diablo i wybacz ale orientuje się i wiem jak wygląda sprawa z klasami.1/8 to jakieś 12% czyli wcale nie tak mało...większość klas ma 8-10%.I jeszcze pytanie mniemamy ze to celowe ze figurka medalu czy jakos tak dawajac w zrecznosc nie redukuje obrazen?Moim zdaniem wartalo by to zmienic. Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Rotmistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Dodanie itemu latarka maga oraz pergamin do sklepu za zloto.P.S: Prosiaczek gram jeszcze dluzej niz ty na diablo i wybacz ale orientuje się i wiem jak wygląda sprawa z klasami.1/8 to jakieś 12% czyli wcale nie tak mało...większość klas ma 8-10%.I jeszcze pytanie mniemamy ze to celowe ze figurka medalu czy jakos tak dawajac w zrecznosc nie redukuje obrazen?Moim zdaniem wartalo by to zmienic. Nie mam zamiaru się kłócic kto gra więcej, a tak na marginesie to jest w ogóle inny MOD diablo, na takim nie grasz dłużej ode mnie, zapewniam Cię. Itemu latarka nawet na serwerze nie ma, a nie po to usuwaliśmy pergamin ze sklepu, żeby znów go dodawac. Macie małe utrudnienie z questami. Redukcja od iluś punktów z tego co pamiętam nie działała. Mniej więcej wiem, w czym może tkwic problem, ale teraz nie mam nawet czasu, żeby o tym z -_- porozmawiac. P.S: Każda klasa ma inne umiejętności i jest innymi umiejętnościami zrównoważona z innymi klasami. Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz 3 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 No nie będę się kłócił ale gram od kąd ta wersja moda weszła Właśnie może warto dodać item latarka.Grałem z tym modem i dobrze jest jak taki item jest.A redukcja będzie naprawiana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 No nie będę się kłócił ale gram od kąd ta wersja moda weszła Właśnie może warto dodać item latarka.Grałem z tym modem i dobrze jest jak taki item jest.A redukcja będzie naprawiana? Kiedyś o tym itemie już -_- wspomniałem, ale potem to wyszło z głowy, miał byc dodany. Teraz to nie ode mnie zależy tylko od saphira, a redukcja to oczywiste, że zostanie naprawiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowys 0 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zmieńcie dla nithlathaka odbicie na 1/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi