Makaveli. 2 153 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Wiek: za 5 dni 17 lat Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 16d 8h 34m Doświadczenie na podobnym stanowisku: Byłem tu już redaktorem i myślę że dobrze sobie radziłem Dział który najbardziej ci odpowiada: Oczywiście recenzje filmowe Dlaczego akurat Ty?: Byłem redaktorem i myślę że dobrze spełniałem swoją funkcję. Często oglądam różne filmy, potrafię je w miarę dobrze opisać/zrecenzować. W dodatku nie ma żadnego redaktora który zajmowałby się tym działem. Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Myślę że 2 recenzję na tydzień mogę spokojnie napisać. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Wymagania spełnia i zna się na tej pracy. Można dać mu drugą szanse 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpsBrakNicku 7 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ja jestem na tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 na tak ; ) ogarniał wczesniej , wymagania spełnia nadaje sie do tego <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jestem na tak! Recenzje zawsze dobra rzecz bo można trafić na coś w swoim guście. Nie widzę tam większej aktywności więc Aryjoch nada działowi nowe życie ( a przynajmniej mam nadzieję, że to uczyni ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Panie, pacz kto tu wraca :x Oczywiście jestem na tak, przyda się redaktor, który będzie zajmować się tym działem, a co więcej.. Arioch doskonale się do tej funkcji nadaje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jestem na tak.Był redaktorem robił co nalezało i co najważniejsze będzie wstawiał opisy filmów ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Oczywiście, że jestem na Tak Staż na sieci Doświadczenie Super recenzje Aktywność na forum Wiek Ortografia Interpunkcja Byłeś redaktorem i dobrze sobie radziłeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 No jestem jak najbardziej na tak, ogarniasz, wymagania spełniasz, długo z nami jesteś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Ogarniasz, miałeś tę funkcję.. wielkie tak! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi