Makaveli. 2,153 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Wiek: za 5 dni 17 lat Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 16d 8h 34m Doświadczenie na podobnym stanowisku: Byłem tu już redaktorem i myślę że dobrze sobie radziłem Dział który najbardziej ci odpowiada: Oczywiście recenzje filmowe Dlaczego akurat Ty?: Byłem redaktorem i myślę że dobrze spełniałem swoją funkcję. Często oglądam różne filmy, potrafię je w miarę dobrze opisać/zrecenzować. W dodatku nie ma żadnego redaktora który zajmowałby się tym działem. Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Myślę że 2 recenzję na tydzień mogę spokojnie napisać. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaskier 443 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Wymagania spełnia i zna się na tej pracy. Można dać mu drugą szanse 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OpsBrakNicku 7 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Ja jestem na tak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 na tak ; ) ogarniał wczesniej , wymagania spełnia nadaje sie do tego <3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,602 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Jestem na tak! Recenzje zawsze dobra rzecz bo można trafić na coś w swoim guście. Nie widzę tam większej aktywności więc Aryjoch nada działowi nowe życie ( a przynajmniej mam nadzieję, że to uczyni ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Panie, pacz kto tu wraca :x Oczywiście jestem na tak, przyda się redaktor, który będzie zajmować się tym działem, a co więcej.. Arioch doskonale się do tej funkcji nadaje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szoguun 1,568 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Jestem na tak.Był redaktorem robił co nalezało i co najważniejsze będzie wstawiał opisy filmów ;D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeloneK ;) 197 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Oczywiście, że jestem na Tak Staż na sieci Doświadczenie Super recenzje Aktywność na forum Wiek Ortografia Interpunkcja Byłeś redaktorem i dobrze sobie radziłeś 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 No jestem jak najbardziej na tak, ogarniasz, wymagania spełniasz, długo z nami jesteś 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miszejla. 1,144 Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Ogarniasz, miałeś tę funkcję.. wielkie tak! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,930 Posted October 15, 2014 Root Share Posted October 15, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts