ibrnvski 26 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) No cześć Tak jak w temacie, może wprowadzić wieczorne map cycle? Wiem, że to onlyDD2 ale np na weekendy, żeby trochę pobudzić serwer można by było od godziny np 20:00 uruchomić "wieczorne map cycle", które składało by się np z: de_dust2, de_nuke/de_inferno/de_train. Co Wy na to? Można przeprowadzić jakąś ankietę dotyczącą tego pomysłu. Również wiem, że od tego jest serwer FFA - ale tak jak napisałem chodzi o wieczory i/lub tylko weekendy Edytowane 10 Października 2014 przez ibrnvski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jestem na NIE only dd2 to only dd2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 sory ale to jest dd2 przecież jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Chcesz urozmaicić sobie wieczorami gre, to wejdz na FFA./ NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi