ibrnvski 26 Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 (edited) No cześć Tak jak w temacie, może wprowadzić wieczorne map cycle? Wiem, że to onlyDD2 ale np na weekendy, żeby trochę pobudzić serwer można by było od godziny np 20:00 uruchomić "wieczorne map cycle", które składało by się np z: de_dust2, de_nuke/de_inferno/de_train. Co Wy na to? Można przeprowadzić jakąś ankietę dotyczącą tego pomysłu. Również wiem, że od tego jest serwer FFA - ale tak jak napisałem chodzi o wieczory i/lub tylko weekendy Edited October 10, 2014 by ibrnvski Link to comment Share on other sites More sharing options...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Jestem na NIE only dd2 to only dd2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KozaK1 5 Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 sory ale to jest dd2 przecież jestem na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Chcesz urozmaicić sobie wieczorami gre, to wejdz na FFA./ NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts