Skocz do zawartości

Skarga PaPkU

ajmi1

Rekomendowane odpowiedzi

PISZĘ SKARGĘ ZA kOnIOr`a BO ON MA JAKIEŚ PROBLEMY Z FORUM I POPROSIŁ MNIE O TO

1.Twój Nick: kOnIOr

2.Nick admina/gracza który zawinił: PaPkU
3.Admin/Gracz : Admin ?
4.Data i godzina: przed chwilą
5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): AMXBANS
6.Opis sytuacji: Ban z powodem Wyjazd? i to perm? żarcik?? Dobry opiekun
BTW: dobrze demka oceniasz, idealny przykład że ktoś się pcha wszędzie na siłę a na niczym się nie zna 

@UP and @UP 

Pokaż mi gdzie ma jakiegoś bana oprócz tego co PaPkU mu dał 

Nie będę tutaj prowadził żadnej dyskusji, "twój potencjalny debilizm nie obliguje mnie do kontynuacji konserwacji z tobą" =D więc UB i zamykamy temat 

Edytowane przez ajmi

A czemu przez BL? z tego co widzę jest tutaj jeszcze 3 z UBT? Od czego oni są? :O WTF IS GOING ON?!

Po 2 proszę mi rozpisać jego demko odnosząc się do tego co ja napisałem, jak ja i natalja widzimy te akcje  tutaj ---> http://forum.cs-classic.pl/topic/24903-ssy-konior/  BL tu jest do niczego potrzebny i się dla mnie tutaj ośmieszasz

Trzecia sprawa, i co gracz ma czekać około tygodnia na UB bo ty uważasz że koleś jest odpalony? jak tak, uargumentuj to człowieku bo dajesz bany "z dupy" pisząc "odpał"
i nie wyjaśniając za co dokładnie ktoś dostał bana its time to wake up bro!

Osobiście dawno nie widziałem czystszego demka a jak ty się z tym nie zgadzasz rozpisz mi to do 24h  a jak nie to UB proste -.- BL chyba ma tu gówno do gadania jak demko zostało wrzucone na forum i jest czyste a że dla ciebie Tymbarkowy był klir a konior odpalony to pokazuję twój poziom jako pan z UBT i zacznij myśleć swoim mózgiem 

Edytowane przez ajmi
  • Like 3

Już swoje zdanie powiedziałem. BL się nim zajmie, i dopiero wtedy "może" dostanie UB.

Twoje demko też sprawdzali i? Masz czelność jeszcze pisać w jego imieniu skargę? Każdy odpaleniec dla mnie jest skreślony. Dlatego też poczekam na wyniki.

A tymczasem skargę zamykam.

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności