ajmi1 105 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 PISZĘ SKARGĘ ZA kOnIOr`a BO ON MA JAKIEŚ PROBLEMY Z FORUM I POPROSIŁ MNIE O TO 1.Twój Nick: kOnIOr 2.Nick admina/gracza który zawinił: PaPkU 3.Admin/Gracz : Admin ? 4.Data i godzina: przed chwilą 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): AMXBANS 6.Opis sytuacji: Ban z powodem Wyjazd? i to perm? żarcik?? Dobry opiekun BTW: dobrze demka oceniasz, idealny przykład że ktoś się pcha wszędzie na siłę a na niczym się nie zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 I mówi to odpaleniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 po pierwsze to konior był spalony i dostał wczesniej perma a teraz na aktywnym grał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) @UP and @UP Pokaż mi gdzie ma jakiegoś bana oprócz tego co PaPkU mu dał Nie będę tutaj prowadził żadnej dyskusji, "twój potencjalny debilizm nie obliguje mnie do kontynuacji konserwacji z tobą" =D więc UB i zamykamy temat Edytowane 10 Października 2014 przez ajmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Został odbanowany przez Natalje, ale został zbanowany z powrotem przeze mnie. Zostanie sprawdzony na BL, to dopiero dostanie UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) A czemu przez BL? z tego co widzę jest tutaj jeszcze 3 z UBT? Od czego oni są? WTF IS GOING ON?! Po 2 proszę mi rozpisać jego demko odnosząc się do tego co ja napisałem, jak ja i natalja widzimy te akcje tutaj ---> http://forum.cs-classic.pl/topic/24903-ssy-konior/ BL tu jest do niczego potrzebny i się dla mnie tutaj ośmieszasz Trzecia sprawa, i co gracz ma czekać około tygodnia na UB bo ty uważasz że koleś jest odpalony? jak tak, uargumentuj to człowieku bo dajesz bany "z dupy" pisząc "odpał"i nie wyjaśniając za co dokładnie ktoś dostał bana its time to wake up bro! Osobiście dawno nie widziałem czystszego demka a jak ty się z tym nie zgadzasz rozpisz mi to do 24h a jak nie to UB proste -.- BL chyba ma tu gówno do gadania jak demko zostało wrzucone na forum i jest czyste a że dla ciebie Tymbarkowy był klir a konior odpalony to pokazuję twój poziom jako pan z UBT i zacznij myśleć swoim mózgiem Edytowane 10 Października 2014 przez ajmi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Już swoje zdanie powiedziałem. BL się nim zajmie, i dopiero wtedy "może" dostanie UB. Twoje demko też sprawdzali i? Masz czelność jeszcze pisać w jego imieniu skargę? Każdy odpaleniec dla mnie jest skreślony. Dlatego też poczekam na wyniki. A tymczasem skargę zamykam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 10 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Wyjaśnione z Papkiem.Na razie UB. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi