ibrnvski 26 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Temat poruszany po raz setny, ale dziś już przegięcie. Podeślę link z SSem jak to wyglądało http://www16.zippyshare.com/v/84895622/file.htmlJakaś totalna porażka. Ludzie mieli po 30 pingu nawet i narzekali że ich ścina. Ja sam miałem skoki do 100/130 nie którzy non stop po 80/70/90. Gra była niemożliwa. Opóźnienie było straszne. Wydaje mi się, że przydałby się jakiś reset serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Nawet w tym momencie są takie lagi że nie można grać.Wszystkim laguje,nawet tym co mają po 30 pingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpsBrakNicku 7 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Mi tez laguje na 20/30pingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Jestem za ! coś strasznego ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majestro 7 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Jestem za. Na innych serwerach mam po 5-10 max 20 pingu. a na tym servie mam po 50-60 . i jak ide to mnie cofa do tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Zacina jak nie wiem teraz serwer ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Gra normalnie niemożliwa jaku tu grac mialem ping 30 i cofalo mnie caly czas do tylu. Zróbcie ten reset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Wgl przez mikro jak ktoś mówił to przerywało -,-Wywaliłem wszystkich, pobanowałem za pingi na 5 min, zostało po 3 osoby w teamie :D i zresetowałem gre jeszcze 3 razy, i jest okej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Miko, to jest rozwiązanie nie na dłuższą mete. Będzie ok przez godzinę, dwie - później to się powtórzy.Musi to załatwić PaPkU albo -.-, bo czasem gra jest niemożliwa. W ciągu dnia, nie było w cale lepiej, bo skoki pingów graczy były kosmiczne. A serwer po prostu tnie wszystkich. Edytowane 14 Października 2014 przez ibrnvski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Przez ostatnie 3 dni nie miałem internetu, ale spędziłem na serwerze dobrych parę godzin u Małolata. Szczerze, dopiero dzisiaj zauważyłem te lagi w godzinach popołudniowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 PaPkU, ja tych informacji ani zażaleń nie wyciągam z palca. Może to potwierdzić sporo graczy i adminów, na prawdę SPORO. Dziś znów były skoki pingów i znów ścinało graczy. Ale mniej i słabiej niż wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Wiem, myślę że teraz będę miał internet cały czas, więc zajmę się tym jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Jakoś tam 2 dni wieczorem były takie lagi że cofało albo w ogóle mnie zatrzymywało w miejscu.Powiedzenie czegoś zrozumiałego przez mikrofon graniczyło z cudem.Naprawdę uważam że lagi na serwie to największy problem na ODD2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Temat do zamknięcia - czekamy na poprawę. Aloha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Nie mam pojęcia czym spowodowane są te lagi, miejmy nadzieje że to ustanie. Jutro pogadam z Karolkiem postaramy się dojść czego to wina. W innym przypadku będę pisał do pukawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No.1 31 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) PaPkU to prawda są czasami lagi ja mam ping po 24 i też mam lagi :/ nie tylko na tym serwerze na 45k lvl też są czasami Edytowane 25 Października 2014 przez No.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 To wina twojego kompa, albo pukawki. Sam osobiście mam rzadko lagi na dd2, na 45 tego nie odczułem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Od momentu gdzie były wtedy potworne lagi, to ja tych lagów już nie mam. Edytowane 26 Października 2014 przez -*UsmiechnijSieJakSMILEY*- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 http://faq.pukawka.pl/cs16.html#lagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi