Jump to content
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Ciągłe lagi na serwerze

ibrnvski

Recommended Posts

Temat poruszany po raz setny, ale dziś już przegięcie. Podeślę link z SSem jak to wyglądało http://www16.zippyshare.com/v/84895622/file.html

Jakaś totalna porażka. Ludzie mieli po 30 pingu nawet i narzekali że ich ścina. Ja sam miałem skoki do 100/130 nie którzy non stop po 80/70/90. Gra była niemożliwa. Opóźnienie było straszne. Wydaje mi się, że przydałby się jakiś reset serwera.

Wgl przez mikro jak ktoś mówił to przerywało -,-
Wywaliłem wszystkich, pobanowałem za pingi na 5 min, zostało po 3 osoby w teamie :D :D 
i zresetowałem gre jeszcze 3 razy, i jest okej ! :D

Miko, to jest rozwiązanie nie na dłuższą mete. Będzie ok przez godzinę, dwie - później to się powtórzy.

Musi to załatwić PaPkU albo -.-, bo czasem gra jest niemożliwa. W ciągu dnia, nie było w cale lepiej, bo skoki pingów graczy były kosmiczne. A serwer po prostu tnie wszystkich.

Edited by ibrnvski

Przez ostatnie 3 dni nie miałem internetu, ale spędziłem na serwerze dobrych parę godzin u Małolata. Szczerze, dopiero dzisiaj zauważyłem te lagi w godzinach popołudniowych. 

PaPkU, ja tych informacji ani zażaleń nie wyciągam z palca. Może to potwierdzić sporo graczy i adminów, na prawdę SPORO. Dziś znów były skoki pingów i znów ścinało graczy. Ale mniej i słabiej niż wczoraj.

Jakoś tam 2 dni wieczorem były takie lagi że cofało albo w ogóle mnie zatrzymywało w miejscu.Powiedzenie czegoś zrozumiałego przez mikrofon graniczyło z cudem.Naprawdę uważam że lagi na serwie to największy problem na ODD2.

Nie mam pojęcia czym spowodowane są te lagi, miejmy nadzieje że to ustanie. Jutro pogadam z Karolkiem postaramy się dojść czego to wina. W innym przypadku będę pisał do pukawki.

PaPkU to prawda są czasami lagi ja mam ping po 24 i też mam lagi :/ nie tylko na tym serwerze na 45k lvl też są czasami

Edited by No.1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy