Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Witam. W tym temacie wypisujecie znalezione błędy na serwerze. Chciałbym was też poinformowac, że klasa Scavenger została polepszona, wygląda ona teraz tak: - Posiada ubranie przeciwnika (kameleon) - Raz na rundę może uciec na respa + regeneruje mu się całkowicie HP (Nóż + R) - Zadaje +5 więcej dmg - Redukuje na sobie -5 dmg - Dostaje bonus 5% do szybkości Klasa została dostosowana pod inne, była trochę zaniżona. Czekamy na zgłoszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 a gdzieś jakiś konkretny opis reszty klas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Przecież na serwerze macie pełen opis wszystkich klas pod komendą: /klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapik 57 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 ja zbuduje fajny opis klas na forum bo to sie przydaje. Wiem po sobie, ze jak juz jestes w grze to ciezko sie to sprawdza forum to ułatwi na pewno. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Planuję wkrótce napisac mega poradnik diablo, więc będzie wam łatwiej . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 a komenda /runy już działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Takiej komendy nawet nie było, są: /runa /opisrun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigmatyczny 46 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Jak chciałem sobie kupić item "Odzienie Tal-Rasha" to dostawałem "Insygnie Tal-Rasha" czy coś w tym stylu i całe 13 złota poszło na marne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 ID przedmiotów są pewnie pozamieniane. Naprawimy to wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Dzisiaj na serwerze byłem świadkiem pewnego bugu. Po upuszczeniu paki przez mojego partnera z teamu (TT) paka nie była widoczna normalnie na mapie, mogłem tylko na podstawie radaru jej szukać. Taki sam problem pojawia się z broniami. Zabiłem gościa i musiałem w ciemnotę szukać "emki" (co jest bardzo nie przyjemne bo w każdym momencie może przyjść ninja/zabójca). Ten błąd napotkałem niedawno koło godziny 20 na mapie de_dawn. Potem Fakel to także sprawdzał i na jakimś tam ratsie, już nie wiem konkretnie występuje ten sam błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyJude07 6 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Tez spotkałem się z tym bugiem znikania broni dziś wieczorem na de_westwood + do tego zniknęło mi ponad 500 złota ze Sługi, wie ktoś dlaczego i moze to naprawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyJude07 6 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 I jeszcze na cs_estate po przyprowadzeniu hostów do celu nie akceptuje ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Co do znikających broni. Zauważyłem ze gdy wyrzucimy broń lub ona upadnie powinna wpaść białka kula śnieżna. (przypuszczam że przez te modele granatów to się crashuje). I co do tych kul, nie zawsze one się pojawiają i aby podnieść broń trzeba jej szukać na wyczucie. Co do paski to jej wgl nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Co do 500 złota, nie odpowiadamy za znikanie złota / many itd. Edytowane 28 Listopada 2014 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Co do znikających broni. Zauważyłem ze gdy wyrzucimy broń lub ona upadnie powinna wpaść białka kula śnieżna. (przypuszczam że przez te modele granatów to się crashuje). I co do tych kul, nie zawsze one się pojawiają i aby podnieść broń trzeba jej szukać na wyczucie. Co do paski to jej wgl nie widać. Naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaggy. 5 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Piorun Demonologa zadaje dmg umiejętności + jakby trafienie z posiadanej akurat broni. Przez co zamiast zadawać np. 120 DMG zadaje 200 lub więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Shaggy, sprawdzimy to, lecz jest to nie możliwe, gdyż piorun bodajże ma zabierac 65 hp + int. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaggy. 5 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 To jakim sposobem gość, który stał z awp (nie trafił mnie) i nikt mnie nawet wcześniej nie dotknął bo był to początek rundy zabił mnie jednym piorunem, a było napisane, że padłem od awp ? I tak było 3 razy z rzędu, a później jeszcze z innymi broniami. Padałem od pioruna traciłem po 200+ hp co jest nie realne na ten czas serwera i levele tych graczy od których padałem, a było napisane, że padam od broni, a nie pioruna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 To jakim sposobem gość, który stał z awp (nie trafił mnie) i nikt mnie nawet wcześniej nie dotknął bo był to początek rundy zabił mnie jednym piorunem, a było napisane, że padłem od awp ? I tak było 3 razy z rzędu, a później jeszcze z innymi broniami. Padałem od pioruna traciłem po 200+ hp co jest nie realne na ten czas serwera i levele tych graczy od których padałem, a było napisane, że padam od broni, a nie pioruna. Wszystko jest okej. Zawsze tak było, że jeśli gracz Cię zabija jakimś skillem w tym przypadku piorunem i ma obojętnie jaką broń w dłoni to wyświetla się, że zabił Cię bronią, a to nie prawda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaggy. 5 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Co nie zmienia faktu, że demonolog lvl 30 nie zada mi piorunem 280 dmg ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Co nie zmienia faktu, że demonolog lvl 30 nie zada mi piorunem 280 dmg ;o Ale zrozum, że nic z tym nie było zmieniane, więc jest to nie możliwe. Są różne itemy powiększające statystyki nawet do +20, oraz bodajże jest już chyba dodana runa, która daje +10 do statystyk jak nie więcej. I tutaj może jakoś te DMG wyciągnąc każda klasa, ja to sprawdzę jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaggy. 5 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Nie pisał bym tego gdyby nie fakt, że dany gracz posiadał awp 1/x + nie ma runy powiększającej staty bo każdą chyba miałem, nie ma takiej opcji żeby gracz pokonał mnie jednym piorunem. Gdyby nie fakt, że zdarzyło się to kilka razy/map z rzędu nie zawracał bym wam tym głowy bo wiem jak to bywa na takich modach i swoje przegrałem, ale bez przesady jeżeli gracz 30lvl z umiejętności ma mnie ściągać na "strzała" to ja dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Błyskawica Demonologa działa poprawnie, sprawdziłem to. Gracz musiał miec dużo danych pkt w inteligencje, możliwe że miał jeszcze runę i item. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STalonES 2 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 nwm czy bug czy zablokowane.. kupilem za 250 many na nihtalanku ze zamiast 2 max pociskow sa 3 max a nie dziala.. mana stracona i dalej 2 pociski zamiast 3 bug czy to zablokowane jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaggy. 5 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 A czy fakt, że nihtalak odbija HE to bug czy tak ma być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi