pawel1971tychy 313 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam mam pewna propozycje w ktorys z weekendow mogli bysmy zagrac turniej tak z godzinke ADMINI VS GRACZE zrobilo by sie wczesniej zapisy na serwie w czasie gry zrobilo by sie haslo zeby nie bylo problemow i bysmy pykneli co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Paweł, zakładałem identyczny temat http://forum.cs-classic.pl/topic/24382-mo%C5%BCe-jaki%C5%9B-turniej/ no a polaczek podał link do zapisów na turniej który ma się odbyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 dupa tam, ja jestem za zrobieniem na odd2, umówić się tak aby wszyscy admini miel czas i zorganizować turniej !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 weź sobie 5 adminów, weź sobie 5 graczy i serwer mixowy stoi dla was otworem piszesz do polaczka i gracie... Co w tym trudnego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Hm tylko na dd2 to trochę nie bardzo szkoda psuć serwer z tak dobrą atmosferą można zrobić ale na jakimś innym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jest serwer do mixów. Myślę że nie było by problemu żeby udostępnili nam go np w niedziele? Można coś wymyślić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Można ustalić godzinę kiedy nam pasuje.Niech każdy poda(w niedzielę) kiedy mu pasuje zagrać.Ja jestem od 10-19 dostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Sorki, ze tak tu pisze chociaż strasznie malo u was gram, ale: Prawdopodobnie w niedziele lub sobotę będziemy grali finały turnieju CSC, wiec najpierw napiszcie do polaczka kiedy serwer jest wolny, a później zajmjcie się drużynami @edit Właśnie nie napisaliscie czy w ten weekend czy w następny wiec wokalem napisać, zeby nie było rozczarowań. Jeśli nie w ten to wszystko ok ;d Edytowane 23 Października 2014 przez Pride Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Sorki, ze tak tu pisze chociaż strasznie malo u was gram, ale: Prawdopodobnie w niedziele lub sobotę będziemy grali finały turnieju CSC, wiec najpierw napiszcie do polaczka kiedy serwer jest wolny, a później zajmjcie się drużynami Kto powiedział że akurat będziemy grali w ten weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricus 4 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Mozna zagrac ja.Niedziela odpowiada :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Niedziela spoko dzień. Mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jeżeli nadal będę miał spadek fpsów to się nie zjawię , ale coś spróbuję pokombinować ,żeby zagrać. Dam znać w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Niedziela pasuje.Tylko zależy w jakich godzinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi