kiftofer 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 1.Twój Nick: kiftofer 2.Nick admina/gracza który zawinił: o to Frugo 3.Admin/Gracz :Admin 4.Data i godzina: 5.1.2013r 10:25 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie):http://speedy.sh/TdnrS/Frugo.rar 6.Opis sytuacji: Mam Dowody że admin grał na aimie/WH i nadużywał klasę Magki wchodząc na txt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Dzisiaj na dd2 tez cos odwalał slapował typa ktory pake rozbrajal.. Napisalem mu ogarnij sie albo stracisz admina... A demka jeszcze nie ogladalem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDn3sS 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Tak ten admin jest jakiś nie ten teges kiedyś wszedłem na 45k był tylko on a pełno ludzi z wh a on grał sobie pisałem mu na u@ to mnie kick Link to comment Share on other sites More sharing options...
o to frugo 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Kolego wtedy mialem scauta i dostales banie i co jak nie umisz grac koleś to nie graj boshe dostales banie z scouta i wileki problem a jak kolesia wallem na dd2 do bylo nie chconco bo mialem dac kicka za ping koles mial 400 pingu ej a ja na tym 45k nie tylko mam admina bylo jeszcze 3 adminów a kick za ping Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewy 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 I jakim prawem on w ogóle ma adma. Aktywność o dupe potłuc , dołączył z tydzień temu.Był jeszcze jeden taki admin . Jak chcecie takie akcje odwalać to idzcie na jakiś 4fun a nie na serwer gdzie inni próbują grać normalnie , po komentarzach myślę że admin nie ogarnia.Wedlug mnie należy się 1/2 ostrzeżenie , a potem utrata admina.Administracjo , dawajcie admina osobom zaufanym którzy są na forum jakiś dłuższy czas.Tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 o to frugo, nie wykręcaj się pingem bo od pingu jest plugin prznajmnien ja 45k na dd2 nie wiem . a co do wypowiedzi MaDn3sS to chyba go nie zrozumiałeś on pisał że byłeś jedynym adminem online [ Dodano: 2013-01-05, 17:21 ] ssy nie pokażą aima ale ban za txt i pkt karny się przyda. bo admin ma być przykładem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted January 5, 2013 Root Share Posted January 5, 2013 TakDemka nie masz,ale pokaz TXT jest więc pierwsze ostrzeżenie.Drugie i wypadasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts