KaptuR 1 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Witam serdecznie, mam problem z konsolą na tym serwerze tak to mam normalnie wszystko, gdy ją włączam na przykład amx_ip czy coś to wyskakuje mi fail bind bla bla bla i nic w konsoli się nie da sprawdzić, a chciałbym pisać podanie na admina lecz to mi przeszkadza całkiem.Pozdrawiam i widzimy się na serwerze! :soldier: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 To, co pokazało Ci w konsoli - co widzimy na obrazku - to są klawisze zakazane, często używane jako CHEAT KEY - czyli pod tymi klawiszami odpala się wallhack'a, aim'a, speedhack'a etc. I dość często spamuje to w konsoli, ale jeśli chcesz wpisać amx_ip - to wystarczy, że przesuniesz suwakiem trochę wyżej i znajdziesz wpisaną komendę i jej znaczenie/opis np: status - i będziesz miał podane nicki+steam id/id lan itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ej ja mam tak samo tylko że na steamie i nie wiem jak się tego spamu pozbyć ! pomożecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ja nie znam rozwiązania jak całkowicie się tego pozbyć, ale tak jak napisałem wyżej - po wpisaniu np: status - wyświetlają się nicki wszystkich graczy i ich steam id, ale zanim zdążysz cokolwiek przeczytać leci spam z gry jak i właśnie taki, jak jest na obrazku - wtedy wystarczy, że przesuniesz suwakiem w górę i znajdziesz "tabele" od komendy "status" i tyle, suwak sam w dół nie zjedzie a Ty jesteś w stanie przeczytać wszystko. Rozwiązanie proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Nic z tym nie zrobicie, to w jakimś stopniu pomaga i jest ciut mniej cziterów. Gdy czit wymusza niedozwolone przyciski lub gracz sam naciska i włącza jakiegoś czita to go automatycznie banuje, a Wy tego spamu nie możecie uniknąc, jeśli ktoś ma admina to konsole ma czyściutką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 aHa ok bo myślałem że to wina steama xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaptuR 1 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Aha ok, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Też miałem takie coś, ale samo znikło. Poczekajcie a na pewno przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaptuR 1 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Dobra to nie wiem jak chcecie to do zamknięcia lub jak ktoś będzie miał inny ten sam problem i będzie chciał go tutaj opisać to można zostawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Papku nie znikło, tylko admin nie widzi tego w konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaptuR 1 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 W sumie to też przeszkadza bynajmniej mi jak widzę czitera a nie ma admina to jak chce sprawdzić jego ip kręcąc demko to nie da rady.No ale nic więc myślę, że można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Papku nie znikło, tylko admin nie widzi tego w konsoli To na innych serwerach też powinno mi to się pokazywać? ff'a? 45k bo tam admina mam na NS. A tego nie ma.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi