VeXT 0 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 1.Twój Nick: VeXT 2.Nick admina/gracza który zawinił: No.1 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: dziś 20:17 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 6.Opis sytuacji: Cześć piszę skargę na No.1 ponieważ dostałem bana i mam wstawić ss'y , grałem klasą talib i mam takiego bajera jak RADARA admin uznał że mam wh bo zacząłem niezle cisnąć i nagle leci ban na zawsze . Oczywiście wiedziałem po kilku zabiciach że poleci ban bo admin wszedł na ''spekta'' ja go informowałem że mam radar bo gram taką klasa lecz to nie poskutkowało , niestety .To jest skarga żeby admin wiedział też co mają niektóre klasy a nie odrazu banować . ( tu mam też problem ss'ów nie ma nigdzie i jednocześnie prośba jak admin je ma czy coś to proszę o info czy kij wie co bo serwer super ale ... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 1.Twój Nick: VeXT 2.Nick admina/gracza który zawinił: No.1 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: dziś 20:17 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 6.Opis sytuacji: Cześć piszę skargę na No.1 ponieważ dostałem bana i mam wstawić ss'y , grałem klasą talib i mam takiego bajera jak RADARA admin uznał że mam wh bo zacząłem niezle cisnąć i nagle leci ban na zawsze . Oczywiście wiedziałem po kilku zabiciach że poleci ban bo admin wszedł na ''spekta'' ja go informowałem że mam radar bo gram taką klasa lecz to nie poskutkowało , niestety .To jest skarga żeby admin wiedział też co mają niektóre klasy a nie odrazu banować . ( tu mam też problem ss'ów nie ma nigdzie i jednocześnie prośba jak admin je ma czy coś to proszę o info czy kij wie co bo serwer super ale ... ) Admin na pewno wie więcej co się dzieje na tym serwerze od Ciebie (wliczając w to perki/klasy/umijętności i inne pierdoły). Tradycyjna wymówka, ss'ów nie ma. Jeżeli można to odciążę administrację - brak UB, na wstawienie ssów pozostało Ci 24h od momentu dostania bana. Greetings, WaFen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeXT 0 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 To nie jest żadna wymówka brak ssów po prostu nie mam ich mam tak od pewnego czasu że nie mam ssów jak mi je robią . I tak wiem że admin wie więcej co na serwie itp , ale dostałem bana za umiejętność jaką posiada dana klasa i to mnie wkurzyło i brak ss;ów jak pisałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No.1 31 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Wafen on może mieć racje że nie ma ss'ów ostatnio do mnie piszą na gg że śrubson robi im ss'y a oni ich nie mają nie może problem z amx? Edytowane 25 Października 2014 przez No.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Wafen on może mieć racje że nie ma ss'ów ostatnio do mnie na priv piszą na gg że śrubson robi im ss'y a oni ich nie mają nie może problem z amx? Na 99% nie. To wymówka. Gdyby AMX się walneło przy robieniu SS'ów to nie robiłyby nikomu a tu zonk, inni wstawiają. Ogólnie nie będę już pisać w tym temacie, nie mam do tego praw administracyjnych ani moderacyjnych. Greetings, WaFen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeXT 0 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 WaFen zrozum ja nie kłamię . Mogę sobie zmienić ip i będę grać dalej ale to nie o to tu chodzi . Nie ma tych ssów i tyle , a No.1 ty masz czy możesz sprawdzić czy to coś wgl zrobiło je ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) WaFen zrozum ja nie kłamię . Mogę sobie zmienić ip i będę grać dalej ale to nie o to tu chodzi . Nie ma tych ssów i tyle , a No.1 ty masz czy możesz sprawdzić czy to coś wgl zrobiło je ???? Nie ma takiej fizycznej możliwości. SS'y zostają zapisane na PC sprawcy, tylko i wyłącznie. Jak zmienis IP to dostaniesz NEO bana, tego Twoje zmienianie IP już nie przejdzie. @Edit: Oczywiście pod warunkiem, że wejdziesz na AB na serwer. Edytowane 25 Października 2014 przez WaFen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 @VeXT nie rozsmieszaj mnie. Jezeli dostales bana o tresci "Wstaw screeny na forum" to musiały być zrobione. A co do tej klasy , to No.1 napewno wiedzial o tym. Zapewne jezdziles po scianach i tyle. Moim zdaniem ta skarga jest bezsensowna , smieszna iż musisz mieć te ss;y. Nie okłamiesz nas tutaj , ze ich nie masz. Proponowalbym , abys wstawil demko i pokazal nam , ze nic nie miales na boku , jezeli "niby" ich nie masz. A co do UB to napisz w odpowiwednim dziale. Sorry za bledy , pisze z tel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeXT 0 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 OK jak się uda dam demko , i z chęcią bym cię zaprosił żebyś zobaczył że nie ma ssów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No.1 31 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Zakończmy temat bo ta skarga nie ma sensu stwórz nowy temat o ub w odpowiednim dziale i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeXT 0 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Chyba tak zronbię ale to była klasa No.1 grałem Talibem zakończmy temat czy co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No.1 31 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 A i grałeś klasą Amadeusz nie talib i o ile wiem my takiej klasy nie mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeXT 0 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Tak pomyłka za dużo gram, w cs i już serwery mi się mylą lecz wiem że to była specjalność klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No.1 31 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/25635-ssy-zaksu-po-raz-trzeci/Proszę dzisiaj robiłem mu ss'y tak jak tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeXT 0 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Tak ale głównie w tej skardze chodziło o to że gram klasą która posiada radar i mówiłem adminowi to a i tak poszedł ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Nawet jeżeli dana klasa ma radar, to admin jest od tego żeby sprawdzać. Ss'y masz wstawić bo zostały Ci zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi