Lato ~wOw~ [t] 729 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Imię: Wojciech. Wiek: Mam 18 lat. Staż na forum: Prawie 3 miesiące, oczywiście przerwy były. Doświadczenie w moderowaniu: Jest duże, miałem własne forum, nie jedno, siec tez prowadziłem już nie raz, uważam, że się nadam na te miejsce.. Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Bardzo dużo, ile się tylko da.. Od 2h wzwyż spokojnie dziennie mógłbym przebywac. Dlaczego właśnie Ty: Dlatego, że jestem ogarnięty, spełniam wymagania.. Pomagam sieci jak tylko mogę w rozwoju itp. Zrobiłem kod reklamy serwera Capture The Flag. Miałem własne forum już nie raz.. Wiem co i jak, znam regulamin forum. Sam napisałem regulamin ShoutBox Paweł mówił, że go nie długo doda. Jestem miły, spokojny i co najważniejsze ogarnięty. W czym mogę pomóc to zawszę pomogę. Dużo graczy mnie zna, i wiedzą jaki jestem.. Znam się na panelu i we wszystkim co jest związane z forum. Staram się o tą posadę to już moje drugie podanie. Na serwerze wszyscy mnie znają i na forum. Myślę, że się nadałbym na te miejsce. 1. Brak Warnych (Obowiązkowo) - Nie mam warnów. 2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) - Mam 18 lat. 3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) - Mam dużo więcej. 4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) - Jest prawie 50h. 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) - Będę spędzał nawet więcej. 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) - No pewnie. Jestem w końcu polakiem 7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) - Prawie trzy miesiące. Pozdrawiam, wszystkich. DO AMN. Policz sobie podanie tamte złożone 30 grudnia a grudzień ma 31 dni. Policz sobie akurat 7 dni minęło Link to comment Share on other sites More sharing options...
amN 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Jestem na TakWiekZnam GO , mieliśmy razem sieć.DoświadczenieAle pawła się pytałem i mówił że podania można składać co tydzień na moderatora , 30.12.12 - 05.01.13 = 6 dni , więc nie wiem czy nie powinieneś dostać warna xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 jestem na tak , ogarnięty , pomocny , dobry wiek .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablox9 505 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Minal rowny tydzien, .... Jestem na TAK , typek mily , pelnoletni , podanie bardzo dobrze rozwiniente , brak warnow , aktywnosc dobra ale moze byc lepiej =).Oby tak dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pads. 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Jestem na tak- długi staż na forum, wiek i ogar ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna25 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Jestem na tak. Podanie przekonujące, wiek i duże doświadczenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts