CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Tematyka: Rysowanie słowami. Postanowiłem narysować umysł. Uznałem, że jest to zbiorowisko przypadkowych słów i przedstawiłem to jako dziecko ponieważ umysł dziecka jest zbiorowiskiem wszystkiego. Rysunek powstał pod kątem zadania dodatkowego z języka polskiego. Zapraszam wszystkich do oceny. 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 ogl fajne, zawaliste jezeli ty to rysowałeś to nawet niewykonalne >"SMUTEG" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegatrOn !? 2 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Jeżeli to twoja robota to jestem pod wielkim szokiem, widzę jak szczegółowa jest ta praca i jak wiele czasu musiała zająć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 No pewnie siedział przed rysunkiem i odszedł z csc ciapaty wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Przejrzałem teraz forum i stwierdzam, że sporo się zmieniło Moje poradniki są do edycji Pograłoby się w CS, sądzę, że znalazłoby się nawet godzinkę tygodniowo na grę Tylko nie wiem co na to mój niezaawansowany komputer Czy bars będzie się zacinał Ten powód i matura były przyczynami zaniechania gry Edytowane 4 Listopada 2014 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ciapaty! Witaj ponownie, rysunek jest po prostu mega. Widzę będę miała z kim wymieniać się szkicami ;> Gratuluje, dużo poświęconego czasu a przede wszystkim serca! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ojj Magiczna ze mną się raczej nie powymieniasz Narysowałem to tylko dlatego, że była okazja na ocenę Sam dla siebie rysowałem ostatnio około 3 lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 To zaczniesz rysować Bo nie mam się z kim szkicami wymieniać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Rysunek zajebisty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Wenus czekam na jakieś grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Mistrzostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 W skali 1-10 daje 20 Super rysunek. Ile czasu go rysowales? Miałeś jakiś wzór? Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Zeszło mi od około 17 do 21, tak mi się wydaje jakieś przerwy tam miałem wzór nie bardzo, prowizoryczny szkic a potem wypelnianie słowami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Super genialne co tu jeszcze no po prostu bomba . czekam na następne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Według mnie super zrobione. Ja jak jeszcze chodziłem do podstawówki to za rysowanie miałem zawsze 3-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 łooo ; ) bardzo ładna praca ;> czekam na dalsze efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutenerka. 44 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 ;o Piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Widziałem już parę rysunków o podobnej tematyce, porównując twój rysunek do poprzedników to mogę stwierdzić, że wyszło Ci to bardzo dobrze, wręcz wspaniale widać, że jesteś kreatywny #keepgoing 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Yyyyyyyyy... Praca jest EPICKA!! To co się najbardziej rzuca w oko "smuteg" XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker.^^ 4 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Ładna praca, wgl mi się podobają te literki i liczby na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Masz pan talent. xd Plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi