LuBiS`_ 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 1.Twój Nick: z00fiL 2.Nick admina/gracza który zawinił: PlayBoy 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 17:20 05.01.13 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Ja i nni gracze , wycinek 6.Opis sytuacji: Dostałem bana tylko ponieważ , że na u@ napisałem , że PlayBoy ma wh i oburzony dał mi bana na 30 min ???? i co to ma być prosiłbym o upomnienia admina [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: PlayBoy [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Osadzanie Admina o Czity' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_0:4:1678905082' [AMXBans] Your IP: '77.255.120.97' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 bylem tego swiadkiem ten admin przesadza , jeszcze jednemu graczowi dal bana na 2 dni za bluzgi. To jest przesada mysle ze admin powinien zostac ukarany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 CO TO W OGÓLE JEST.ADMIN NAWET NIE MA CHYBA KONTA NA FORUM I GO MA ?!Ja niewiem , co się dzieje teraz z tym serwerem. Frugo i ten ciągle spamują , na dodatek playboy chyba na czitach leciał. (kolejny admin 2013 roku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Tak, na prawdę ten admin jest nie ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Widziałem tą sytuację. Lubis napisał na u@: PlayBoy whJa do playboya: Widzialeś? :DPlayBoy: Co??Ja: O wh Cie posądzają xDon juz na ogólnym:Kto mówi, że mam WH?Lubis: Jai po 30 sekundach ban... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ten admin to chyba żarty sobie robi. Banuje za nic. Sam świadkiem byłem. Kto takim osobą daje admina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Myślę, że jeśli Paweł chce utrzymać tą sieć w takiej świetności jaką wypracowali z Dawidkiem to za takie zachowanie powinny być surowe kary (Zawieszenie admina na 1 miesiąc / upomnienie pierwsze i ostatnie) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 NexT, Teraz to ten cały dymacz się zajmuje a on ma wszystko gdzieś. Koniec spamu , H@ ostatnie słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
po prawej 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 pff nie rozumiem tego..Miałem admina, nagle go nie mam zero poinformowania mnie, aniol nie odpisuje.Patrze wchodze na forum patrze a tu skargi na nowych graczy którzy teraz maja admina.Bez jaj wchodząc na serwer i widząc ten spam na @ od 4/6 adminów az sie chce wyjsc.@topic Admin powinien zostac ukarany bez 2 zdan.Tyle ode mnie pozdrawiam po prawej.@edit Widze ze nawet moje posty pousuwali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Admin zostanie ukarany straceniem admina i banem na zawsze Pozdrawiam I temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi