WaFen 105 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Nick : WaFenData Zdarzenia : 12/11/2014Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : PaPkUOpis Sytuacji : Zacznę od tego, że to nie skarga na moderatora, ale nie ma w nigdzie miejsce na skargę z TS'a, to miejsce wydało mi się najodpowiedniejsze, jeżeli się pomyliłem, proszę o przeniesienie. Opis? Obraza - dodanie wulgarnego obrazka obrażającego moją osobę na TS'ie.Dowód : @Edit: rozpowszechnianie tego zachowania na SB z tym obrazkiem<http://scr.hu/3rvq/dglmx> @2Edit: już po całości szukamy skarg: 4. Zakaz umieszczania linków,a zwłaszcza linków reklamujących. Handluj z tym. Edytowane 12 Listopada 2014 przez WaFen 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 <22:33:16> "WaFen" was added to server group "Karny Kutas" by "PaPkU [ нєנzιιк.™ ]". ja nic nie wiem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 wafen, czuj sie wyjątkowy bo jako jedyny masz ta range, a ty jeszcze grymasisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 @up, nie interesuje mnie Twoje zdanie. @2up, kolejny dowód. Jeżeli tak ma się zachowywać "Opiekun" to ogółem dobry wał się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Wafen bardzo dobra ranga,wez sobie ją zostaw Papku chciał dobrze xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Zjedz snikersa bo zaczynasz gwiazdorzyć. Plus dla Ciebie taki, że łapiesz lajki Karny Wafel 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 12 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Każdy głupi komentarz został nagrodzony warnem. Ranga na ts została zablokowana i usunięta każdemu kto ją otrzymał. Już przenoszę to do skarg na ts Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi