WaFen 105 Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 (edited) Nick : WaFenData Zdarzenia : 12/11/2014Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : PaPkUOpis Sytuacji : Zacznę od tego, że to nie skarga na moderatora, ale nie ma w nigdzie miejsce na skargę z TS'a, to miejsce wydało mi się najodpowiedniejsze, jeżeli się pomyliłem, proszę o przeniesienie. Opis? Obraza - dodanie wulgarnego obrazka obrażającego moją osobę na TS'ie.Dowód : @Edit: rozpowszechnianie tego zachowania na SB z tym obrazkiem<http://scr.hu/3rvq/dglmx> @2Edit: już po całości szukamy skarg: 4. Zakaz umieszczania linków,a zwłaszcza linków reklamujących. Handluj z tym. Edited November 12, 2014 by WaFen 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaphiR;3 359 Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 <22:33:16> "WaFen" was added to server group "Karny Kutas" by "PaPkU [ нєנzιιк.™ ]". ja nic nie wiem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 wafen, czuj sie wyjątkowy bo jako jedyny masz ta range, a ty jeszcze grymasisz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaFen 105 Posted November 12, 2014 Author Share Posted November 12, 2014 @up, nie interesuje mnie Twoje zdanie. @2up, kolejny dowód. Jeżeli tak ma się zachowywać "Opiekun" to ogółem dobry wał się robi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malcio 167 Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Wafen bardzo dobra ranga,wez sobie ją zostaw Papku chciał dobrze xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Zjedz snikersa bo zaczynasz gwiazdorzyć. Plus dla Ciebie taki, że łapiesz lajki Karny Wafel 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,958 Posted November 12, 2014 Root Share Posted November 12, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Każdy głupi komentarz został nagrodzony warnem. Ranga na ts została zablokowana i usunięta każdemu kto ją otrzymał. Już przenoszę to do skarg na ts Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts