MBlazE 149 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Terminator i eliminator to jest polaczenie według mnie niedorzeczne, klasa nieśmiertelna. wiele osób grając z perkiem Eliminator Rozrzutu jest ciężka do zabicia. Więc spekulacje moim zdaniem nad tym są zbędne. Kumplu, klasa PREMIUM musi sie troche wyróżniać od darmowych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Terminator i eliminator to jest polaczenie według mnie niedorzeczne, klasa nieśmiertelna. wiele osób grając z perkiem Eliminator Rozrzutu jest ciężka do zabicia. Więc spekulacje moim zdaniem nad tym są zbędne. Kto gra Terminatorem? Dużo osób ? Ja wyliczłem jakieś 3-4 (razem ze mną) więc nad czym tu płakać , a eliminator tak samo jest dobry na strzelcu itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siekatroniks 9 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ale przecież nie będzie miał dodany "Eliminator". A co do tych klas to moim zdaniem: Amadeusz, Szpieg, Monkan, Tretor, Porucznik są za dobre mam nadzieje że nie muszę pisać czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Looper 4 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Zgadzam sie ze płatna klasa musi być lepsza, ale eliminator (mowa o perku) jest na tyle dobry ze gra sie z nim o połowę łatwiej, klasa ze stałym wyeliminowaniem rozrzutu będzie za mocna. A z umiejętnościami niektórych graczy inni trochę słabsi nie dali by sobie rady wogóle. Doprowadzi do tego to że albo będzie trzeba kupić premkę, albo opuścić serwer i sadzę że wiele graczy wybierze to drugie. Wiec pomylcie sami czy Terminator z eliminatorem rozrzutu to nie będzie za dobra klasa, wyróżniająca sie nawet od pozostałych premek? Edytowane 20 Stycznia 2015 przez Looper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Nie wiem jak Wy, ale ja już się w tym "wszystkim" zamotałem :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ja też , tamten kolega nie przeczytał chyba 2 razy co napisał.. ja tego wgl nie rozumiem.. Przecież to jest normalny perk!Gorsze są Platynowe itp. Mocarz przeczytaj to co napisałeś 2 razy i pomyśl czy to ma sens..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:PeZo:. 4 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Mi czasami na kucaczu niewidka nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Widocznie łapiesz perk, który daje niewidkę. Poprawa statystyki u człowieka bez głowy? Na jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nIu 13 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Poprawa Czlowieka bez glowy ? hmmm ... nie wiem czy to ma sens ... gram ta klasa ostatnio mam lvl 100+ a jakos specjalnie nie daje rady zrobic jakiejs oszalamiajacej przewagi typu staty na mapie 50 / 2 lub cos w tym stylu ... bardziej skupilbym sie nad zmiana u kapitana HE z 1/5 na powiedzmy 1/7 ... klasa ta i tak jest mocna bo ma 1/1 z AWP ... a to 1/5 z HE moim zdaniem strasznie czesto wchodzi ... tym bardziej ze na serwerze troche osob juz gra Kapitanami wiec nie ma rundy zeby kilka osob od granata nie zginela ... Edytowane 21 Stycznia 2015 przez -_- POPRAWA STATYSTYK, a NIE UMIEJĘTNOŚCI ^ ^ Nikt też nie powiedział, że trzeba ją poprawić na lepsze, może chcą ją osłabić w statystykach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siekatroniks 9 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Nie dziwie się że nie masz stat np 50/2 jak napisałeś bo to tylko klasa zwykła nie trzeba jej ulepszać i tak jest dobra ma 2 bronie i nie da jej się zabić strzałami w głowę. Jak napisał -_- to prędzej chcą tą klasę osłabić w statystykach niż ulepszyć Ale terminator został już ulepszony i nie jest słabszy od strzelca ponieważ: Strzelec ma: M4A1 z niego dodatkowe 5dmg+%inty terminator ma: M4A1 i Aka-47 z nich dodatkowe 8dmg+%inty oraz ogranicznik rozrzutu. gdy grasz terminatorem nie musisz już polować na 2 perki (ogranicznik i eliminator) więc polujesz już na inne perki typu jakieś naboje, beton, pompa itd Nie wiem po co na siłę chcecie wymuszać ulepszeń klas które i tak są dobre a terminator miał być trochę lepszy od zwykłych klas co i tak już jest moim zdaniem bardzo dobry... Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Siekatroniks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Może odrazu 1/10 u kapitana zrobić. He u kapitana i tak jest bardzo słabe bo 1/5 powinno być 1/2 - 1/3 kapitan ma tylko awp i smiesznego digla i przy bliższych spotkaniach z graczem szanse na jego zabicie są minimalne a ty chcesz żeby jeszcze zmniejszylu mu he do 1/7. Kapitan powinien mieć dodatkowy skok. A co do terminatora to ta klasa jest słabsza od strzelca wyborowego, terminatorem walimy przykładowo po 20, a strzelcem wyborowym po 25 + terminator powinien być mocniejszy iż to klasa premium za którą się płaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Lekarz się popsół. Gdy się chcę uleczyć to przekręca się ekran na bok.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Moją propozycją jest to, aby dodać ten plugin co jest na 4FuN, żeby można było dawać kicki z powodem.@Edit Ale gdy masz dużo do sprawdzania to chyba łatwiej jest kiknac z powodem niż bawić się w komendy. 8/10 jest w 1 paluszki Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Buu.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) kick z powodem da się dać na każdym serwerze - amx_kick [gracz] [powód] gdzie te 8/10 amx'a? A kapitana nie ma co osłabiać, jak się mu da 1/7 he to on chyba nigdy nikogo nie zabije tym granatem Dlaczego nie można użyć ducha/betonowego itp w małych pomieszczeniach? Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Sumekler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 kick z powodem da się dać na każdym serwerze - amx_kick [gracz] [powód] gdzie te 8/10 amx'a? A kapitana nie ma co osłabiać, jak się mu da 1/7 he to on chyba nigdy nikogo nie zabije tym granatem Dlaczego nie można użyć ducha/betonowego itp w małych pomieszczeniach? Pewnie jest to opcja żeby min nie stawiali, akurat ten sam klawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 i tak miny stawiają.. Karol, mógłbyś ustawić tak żeby żywi nie słyszeli martwych? Bo jak martwi sobie rozmawiają to trochę utrudnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Aczkolwiek jak sam zauważyłeś - nie wszędzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Looper 4 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 A co do mikrofonu nie można wgrać pluginu żeby steam n nonsteam się słyszeli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 i tak miny stawiają.. Karol, mógłbyś ustawić tak żeby żywi nie słyszeli martwych? Bo jak martwi sobie rozmawiają to trochę utrudnia. To chyba źle patrzysz. Zabronione jest używanie perków w ciasnych pomieszczeniach (tutaj ustawia się daną odległość, nie da się wykryć ścian), więc skoro w danym pomieszczeniu nie da się użyć perku betonowe ciało, to na 100% nie da się położyć miny, bo przecież jest na to ten sam warunek ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Looper 4 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Karol ma racje nie da się używać perków w pomieszczeniach, wszystko działa jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 To jak Karol, zrobisz żeby żywi nie słyszeli martwych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Looper 4 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 I żeby steam i nonsteam sie słyszeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) A do tego o czym pisze mocarz ten plugin powinien być ok http://amxx.pl/topic/121768-hlds-voicetranscoder/ ale nie jestem pewny Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Sumekler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 u człowieka bez głowy proponuje: Inteligencja : -10 Zdrowie : 10 Wytrzymałość : 10 Kondycja : 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:PeZo:. 4 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 stam i nonsteam chyba się już słyszą? Tzn ja miałem aktualizacje i słyszałem kolegę . Ale nwm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi