SaphiR;3 359 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Jak w temacie czy jest ktoś chętny do rozegrania meczu towarzystkiego w FIFE 14 , na platformie PC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jeśli chodzi o fife 14 to ja mogę Pytanie: FUT czy zwykły mecz towarzyski online? Bo w FUTa nie zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Zwykły towarzyski , też FUTa , nie gram napisz do mnie na PW to dogadamy szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Okej to wbije wieczorkiem na ts'a to pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi