wenzdey094 0 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Nick : No Wh Style$ || Kolorowy ? Link do SSów : Jak bym miał, nie zrobiono mi . Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Py$ia [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:1253244533' [AMXBans] Twoje IP: '83.30.57.60' [AMXBans] ======================================= Serwer : Only DD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freaked 0 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 pysia to nie ogar odebrać jej admina..btw. daj hltv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 yyy Kolorowy to admin DD2 ma steama i admina wątpie żeby cheatował jeśli admin nie ma dowodów to ub powinno byc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mefisto^^ Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Link do SSów : Jak bym miał, nie zrobiono mi . Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Py$ia [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:1253244533' --- To jest steam ???? bo ja myśle że ns[AMXBans] Twoje IP: '83.30.57.60' [AMXBans] ======================================= Serwer : Only DD2A Pysia ogarnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,986 Posted January 8, 2013 Root Share Posted January 8, 2013 Nie ma demka to Ub dla PanaDla Pani drugie ostrzeżenie,potem wypada:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts