wenzdey094 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nick : No Wh Style$ || Kolorowy ? Link do SSów : Jak bym miał, nie zrobiono mi . Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Py$ia [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:1253244533' [AMXBans] Twoje IP: '83.30.57.60' [AMXBans] ======================================= Serwer : Only DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freaked 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 pysia to nie ogar odebrać jej admina..btw. daj hltv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 yyy Kolorowy to admin DD2 ma steama i admina wątpie żeby cheatował jeśli admin nie ma dowodów to ub powinno byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Link do SSów : Jak bym miał, nie zrobiono mi . Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Py$ia [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:1253244533' --- To jest steam ???? bo ja myśle że ns[AMXBans] Twoje IP: '83.30.57.60' [AMXBans] ======================================= Serwer : Only DD2A Pysia ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Nie ma demka to Ub dla PanaDla Pani drugie ostrzeżenie,potem wypada:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi