lolcia 786 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 MaDn3sS prosil mnie zebym zamiescila to tu : ) bo on nie moze bo ma warny 3 :)Witam dzisiaj (6.01.12) was wszystkich zawiodłem bardzo tego żałuję. już nigdy nie będe oszukiwał. A więc prosze o późniejsze wypominanie w podaniach że na nie bo oszust. Bardzo tego żałują ,a więc z całego serca przepraszam cała serwerownię a przede wszystkim naszego h@ -_-. Zawiodłem jego zaufanie przepraszam i proszę o wybaczenie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 xD ok tylko nie skocz z mostu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Hehe , spoko xD Wybaczamy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 "Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili , Pokaż że się mylili " Wybaczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Omg... Kolejny dowód oszustwa, wiesz moim zdaniem nie zasługujesz na przebaczenie bo jeżeli ci zależy na sieci to byś jej nie oszukiwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 "Jeśli oddajesz temu miejscu więcej niż chyba możesz,tak jak ja, podnieś pięści i pochyl głowę.Za oknem świat, Ty czekasz co o nim Ci powiem,ja zawsze będę mówił i tracił zdrowie." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ja już nie wiem co o Tobie myśleć. Oszustem byłeś i zostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Washi 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 dlatego h@ powinien trzymać się wymogów co do wieku bo osoby w kolegi wieku lubią robić nieprzemyślane rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Powinien się trzymać, ale też na jakiś sposób sprawdzić dane osoby :]. Ale ja Tobie wybaczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`SkiLL'eD ;** 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Hmmm , skoro by mu nie zależało to by raczej nie pisał przeprosin + prosił kogoś aby je wstawił za niego ... tak ze mógł zrobić multi konto co by było gorsze wiec widać ze nawet myśli ... Moim zdaniem można dać 2 szanse ... Jedni go mogą lubić jedni nie , tak to bywa. No ale powodzenia MaDn3sSDaje 2 szanse chociaż i tak nie wiem co zrobiłeś bo mnie tu nie było + cie nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Robicie aferę o multikonto to jest śmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ja mu wybaczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi