Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 1. Nick: MowiezGestem(Kinga)Jestem 2. Imię: Kinga 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx (0/10): Na razie słabe aczkolwiek w sobotę Saphiree mnie będzie uczył wszystkiego wiec myślę że ogarnę 5. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Jeśli będzie trzeba to tak 7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/Kinga/31.186.82.184:27691/ (na obecnym nicku mam jakieś 60 h ) 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: No to tak:) mam na imię Kinga, pochodzę ze Śląska interesuje się sportem, muzyką amm psychologią taaak chce być w przyszłości psychologiem w cs gram ponad półtora roku;p w zasadzie rok tutaj )Może i nie mam doświadczenia w byciu adminem, aczkolwiek lubię podejmować wyzwania i szybko się uczę 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: Nie ale w najbliższym czasie będę kupować 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Jak widać po GT bardzo dużo i nie stanowi to dla mnie problemu 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): Dni robocze od 14- 22 (często jestem także z rana ) w weekendy od rana 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: około 1,5 roku 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): Nie 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Ja jestem na TAK, dziewczyna jest ogarnięta znam ją osobiście zasługuję na szansę jest bardzo aktywna i miła prócz paru osób (wiemy o kim mówimy) ale to ważne akurat nie jest . Zaoferowałem jej swoją pomoc i nauczę ją AMX, które trudne nie jest. @Wafen, chodzi po prostu o to żeby zobaczyła na własne oczy jak to wygląda. Edytowane 8 Grudnia 2014 przez Saphireee <3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Na tak. Ogarnięta i aktywna. 4. Znajomość Amx (0/10): Na razie słabe aczkolwiek w sobotę Saphiree mnie będzie uczył wszystkiego wiec myślę że ogarnę Nie oszukując się na admina trzeba wiedzieć 3 rzeczy do AMX: Amxmodmenu, y@@, bindy. Brawo! Potrafisz AMX w stopniu pozwalającym adminować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jestem na tak ponieważ dziewczyna często udziela się na serwerze i często na nim bywa ma dobry kontakt z graczami zgłasza cziterów moim zdaniem zasługuję na to żeby dostać szansę zostania adminem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0n3 29 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Chociaz wiadomo jakie mam o niej zdanie to jestem na tak. na admina zasluguje -amx sie nauczy -aktywna -skladka na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Bardzo pogodna dziewczyna, łatwo potrafi nawiązać kontakt z inną osobą. Kulturka, wiek, aktywność. Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Można dać jej szansę + aktywna + jest miła + kulturalna 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Grzeczna, spokojna do czasu xD, opanowana, saparek jej wszystko szybko wytłumaczy, no i nawiązuje szybko kontakty. Bardzo dobra aktywnośc na serwerze, na forum też nie ma lipy. Więc tak. Edytowane 9 Grudnia 2014 przez Fakel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 ja jestem na tak jesteś rozpoznawalna wymagania spełniasz amx admini na serwerze też pomogą się nauczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jasne, że tak. Wymagania spełnione, nic dodać, nic ująć. Wszystkiego się nauczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irestaf/gimbus 63 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Na tak. :palacz: Długo gra na serwerze, wiek, składka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Pewnie że na takkk! Kinga jest bardzo miłą, pogodną i kulturalną ( w miare xd) dziewczyną. Szybko nawiązuje kontakt z graczami, oczywiście pozytywny. Wszystkie wymagania są spełnione, ma zamiar zakupić steam.. Czego więcej chcieć? Amx to już jest "małe piwo". PS: Kinga ma zajebisty śmiech, dzięki niemu na serwerze każdy jest wesoły xd. Przynajmniej ja się śmieję sam do monitora xdd. Codziennie chcę abyś się śmiała na serwerze xdd Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Rozpoznawalna na serwerze, miła, składka a jak Oskar obiecał cię podszkolić to będzie z ciebie dobry admin, jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Miła i fajna dziewczyna z którą da się pogadać. Składka jest do ogarnięcia i amx też. dużo ją widzę na serwerze więc uważam, że da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarunia96 3 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 jestem na tak +aktywna bardzo na serwerze +wiek jest +skladka Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jestem na tak. Wszyscy wszystko powiedzieli więc chyba nie ma sensu żebym jako kolejny wymieniał zalety. Tylko ogarnij steama u będzie wszystko ok ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jak najbardziej na tak. Aktywna, sympatyczna, mozna pogadac, alarmuje, lubiana na serwerze. Amx nie problem, wiecej takich osob. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Oczywiście że na TAK mimo że amx słabo ale to najmniejszy problem bo tego sie nauczyć to 30min roboty to reszta na tak czego chcieć wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f0rget. 8 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) No Kinia zaskoczyłaś mnie :DD oczywiście jestem na tak widzę same plusy Edytowane 9 Grudnia 2014 przez -_- 3 warn i blokada na pisanie postów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jestem na nie, po ostatniej akcji w której także brałaś udział, nie powinnaś dostać admina. Według mnie osoba, która brała udział w takiej "kłótni" nie powinna składać od razu podania. Jesteś wpisana na liście http://forum.cs-classic.pl/topic/27299-ostatnie-k%C5%82%C3%B3tnie-na-serwerze-informacja/, więc będę "walczył" oto byś ty i pozostałe 3 osoby z tego tematu nie dostały admina przez najbliższy okres. Jeżeli dostaniesz admina, to admini nie będą mogli cię banować, więc będziesz miała okazje do odegrania się. @EDIT Jak może być kulturalna skoro nawet nie potrafiła się zahamować i olać zachowania innej osoby? Jest oznaczona w temacie, w którym jasno jest napisane, że obejmuje ich ban za kulturę, a nie za bugowanie czy coś innego ... Niektóre komentarze w tym temacie to jakaś komedia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Znam ją trochę, jest bardzo miła i ogarnięta Na serwie gra często. AMX to nie problem Fakt brała udział w tej kłótni ale wieżę że nie będzie się odgrywać jak dostanie admina. A jak będzie coś odwalać to sam ją uspokoję xdd Jestem na Tak Edytowane 9 Grudnia 2014 przez -_- Wieży tutaj nie ma, jest tylko wiara. Tylko że jakby podanie złożyła druga strona, to pewnie byłyby same "NIE" i powód z tym tematem. Zero obiektywizmu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Według mnie osoba, która brała udział w takiej "kłótni" nie powinna składać od razu podania. Niestety jestem tego samego zdania. Dajmy sobie czas na wyjaśnienie zaistniałej sytuacji i pogodzenie się lub ewentualne przyjęcie do wiadomości, że nie chcecie ze sobą rozmawiać. Nie mogę być w stu procentach pewny, że nie zaczniesz wykorzystywać uprawnień administratora w celu zemsty, co więcej.. nie wiem co będzie się dziać na serwerze jeśli będzie tak jak dawniej, bez bana bl0cked'a. Jak cała sytuacja się uspokoi i zobaczę na własne oczy, że nie ma pomiędzy Tobą, a dwójką innych graczy sprzeczek, wtedy możliwe, że podejmę inną decyzję. Mimo licznych pozytywnych komentarzy pod podaniem, jestem zmuszony je odrzucić. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi