Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Wybaczcie że kopiuj, wklej ze starego podania. ale nie ma co opisywać na nowo Imię: Miłosz Wiek: 17 Kontakt: Profil, steam/gg/ts Twój nick na TS3: Siwy Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: >u nas.Dlaczego chce admina? Często trafia się że jest jakiś niezarejestrowany użytkownik, bądź dana osoba chce dostać rangi, a i nie mówie że adminów nie ma, ale czasami trafiają się takie sytuacje. A ja zawsze kiedy jestem przy PC (od niedawna ] siedze na TS, i mogę pomóc. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 10 Ile czasu spędzasz na TS3: Tyle ile siedze na kompie +5h do 12 nawet czasami Czy posiadasz admina na innym TS3?: nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 7 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Średnie Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): nie Zwykła ciekawość ale mutacja to nie wiek 14-16lat? Na tak, ogarniety i bardzo często na TS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Oczywiście, że na tak: Aktywny + (no life xd) wiek + dobra znajomość Ts'a + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zwykła ciekawość ale mutacja to nie wiek 14-16lat? Różnie bywa z mutacją, można miec w wieku 12 lat, 15, a nawet 18. Jestem na tak, na tsie jest prawie cały czas = bardzo duża aktywnośc, znany, lubiany, ogarnięty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 255 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Bardzo często bywa na TS, z początku wydaje się nie ogar ze względu na swoje ogólne spalenie, ale ogólnie myślę że "da radę" Jego głos akurat nie jest taki straszny, więc z tą mutacją to przesadziłeś Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 On potrafi cały dzień siedzieć na ts i zna sie na robocie Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jestem na Tak. Jak ja wbijam to Siwy zawsze jest . Miły, w ogarnięty i normalnie można z nim pogadać Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jestem na tak, aktywność i ogarnięty. Ale Siwy pamiętaj słuchaj mamy! :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jestem na takAktywnośćZnajomość TS3WiekPoradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jestem Na Nie Bo ja też napisałem podanie xdd nie no żarcik tak oczywiscie wymagania na + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jestem na tak, -aktywność, -wiek, -doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 795 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 A minął tydzień od ostatniego podania? Na tak, siedzi po kilka godzin dziennie, sympatyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Tak Widać , że stara się chłopak Nie jestem tu długo ale miałem już okazje z nim pogadać sobie , normalny (niedosłownie ) +Posty +Aktywność +Chęci Na próbę zawsze można dać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3ntor 50 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Siwy Siwy ...... a na geografię się nauczyłeś? hahahahahahahahahahahahah!!W porządku człowiek, pełen dobrych chęci, wiek odpowiedni na to stanowisko JESTEM NA TAK 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi