rewoX* 1 295 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Nick: rewoxBiceps / rewoX Wiek: 20 lat Staż gry Counter-Strike: Lekko ponad 4 lata. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Nie Ile czasu poświęcasz forum?: Dziennie jestem bardzo długo. Przynajmniej 2/3h a czasem nawet do 5/6h dziennie. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: wh, aimbot, no flesz, no smoke, esp, no recoil, metori Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: 1x warn , kilka razy ssy. Doświadczenie na podobnym stanowisku: Niestety nigdy nie wykonywałem takiej funkcji. Informacje o sobie lub uwagi: Na forum spędzam bardzo dużo wolnego czasu. Chciałbym pomóc i trochę odciążyć członków UbTeam. Z czitami mam doświadczenie, esp używam do demek, reszta była testowana na botach + metori na prywatnym serwerze. Regulaminy znam bardzo dobrze. Chciałbym się sprawdzić w roli członka UbTeam 1.Co najmniej 5 dni spędzonych na froum + 2.Przynajmniej 100 postów napisanych na forum + 3.Konto na forum powyżej 2 miesięcy + 4.Chęć pomagania innym użytkownikom + 5.Czyste konto (Brak warnów) + 6.Dobra znajomość regulaminów forum + 7.Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + 8.Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) - @Fakel Nie będę mówił kto tu na mixach zamyka ^^ Edytowane 11 Grudnia 2014 przez rewoX* 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Rewox dobra dusza na forum. Pomocny , ogarniety napewno pomoze a nie zaszkodzi wiec duze Tak:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Makler do zespolu, jak najbardziej na tak. Chyba każdy ma dobre zdanie o Rewoxie. Ogarnia dwa serwery, nigdy nie było skarg. Jezeli spelnia wymagania to jestem jak najbardziej by dolaczył do swietnego zespolu UBT. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Myślę, że się przyda w gronie UBTeam. Doświadczenie w grze, aktywność na forum, spełnione wymagania. Pamiętaj tylko, że można posiadać maksymalnie trzy funkcje. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Tu sie liczy tylko znajomość cheatów Jak mówisz że dobrze sobie radzisz w ich rozpoznawaniu to daje ci tak. Obsługa amxbansa jest prosta, klik klik klik i UB/BAN Jestem na tak, doświadczenie, aktywność na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jestem na tak, aktywność na forum, wiek, doświadczenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Wiek, staż na forum, w grze. W miarę dobra aktywnośc na forum, przyda się taka osoba do UBT'eamu. Radzisz sobie jako admin, więc nie powinno byc z Tobą problemów. Bansa nauczyc się obsługiwac to jest moment. Wszystkie wymagania spełnione. Jedynym minusem jest to, że na mixach lamisz, ale myślę, że jak pocwiczysz to w końcu coś zaczniesz grac Podsumowując, jestem na tak. Edytowane 11 Grudnia 2014 przez Fakel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Również jestem na TAK, chłopak spełnia wszystkie wymagania z jego doświadczenia można wywnioskować że wyczuję każdego fałszywego gracza na kilometr, w dodatku osoba ogarnięta i bardzo przyjacielska. Cóż powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Oczywiście że na tak. Jest dobrym adminem, potrafi rozpoznać czita Często na forum UBT przyda się pomoc. Jedyny minus to to że jest rudy... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ja także jestem na duże TAK dlaczego ? A dlatego : - najbardziej ogarnięty admin jakiego widziałem - umie rozpoznawać dobrego gracza od odpalenca - aktywność na forum - będzie z siwym tworzył czołówke w UBT - wiek - odpowiedzialny - co do amxbans to w 5 min pojmiesz o co biega (Siwy ci pomoże on jest chętny zawsze do pomocy ) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi