Xomib 1 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Nick:Xomib2. Imię:Piotr3. Wiek: 204. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.87:27051/top_players/?query=Xomib&Search=Search8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Myślę że przydała by się kontrola na serwie często gram i chciałbym przypilnować porządku jestem kulturalny i miły dla graczy pomocny uczciwy czekam na dobre opinie )))9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 5h Dziennie czasami 411. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:od pon do sob a godziny to różnie na pewno był bym rano do popołudnia:)12. Staż w grze Counter Strike 1.6:4 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak Edytowane 11 Grudnia 2014 przez Xomib Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Długo gra na serwerze, był adminem i nawet powiem że dobrym Amx ma ogarnięte, składka, Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwiaTLotosU 4 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 TAK! Przyda się admin od rana do południa, bo grają odpaleni, a tylu jest adminów, a żadnego do południa nie widać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Jestem na tak, przyda się admin który jest ,,miły i ogarnięty" xD. Amx masz dobry, aktywność też. @Także ten, są jeszcze aż 2 minusy. Jeden to taki, żę jest największym JP na osiedlu a drugi to taki, że ma 14lat.:C Edytowane 11 Grudnia 2014 przez BezImiennyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Buhahaha to tak Piotr xd ogarniety czlowiek byl adminem radzil sobie aktywnosc wiek itp sa na + jedyny minus jest taki ze lami az szkoda gadac hahah xd pjona na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jestem Tak . Znam typa i długo gra za pewne i był adminem i to dobrym adminem jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 czesto gra rano i ogarnia ogolnie wiec na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Admina nie ma do południa ?! Co ty Kwiat lotosu gadasz?! Ja ciągle jestem. -.^ Ogólnie co do podania to jak najbardziej tak, bo przyda się ktoś do pomocy, szczególnie rano. Edytowane 11 Grudnia 2014 przez Shanell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jestem na tak choć nie wpłacił twarzowego chyba, że bank nawala +Ogarnięty +Wiek +Czas gry +Często widać go na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Tak. -amx -wiek -aktywnosc -skladka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 jestem niby na tak ale czasami się mi zdarzało zauważyć, że no nie miał fajnego zachowania :/ ale widze, że się poprawił więc chyba zaczęło mu zależeć także jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak^^misiek__47 9 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jestem na tak często na serwerze bf2 oraz ts odkąd pamiętam miły dla innych graczy myślę ze będzie dobrze spełniał obowiązki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MUHA 2 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jestem na TAK Aktywność, amx, składka, co do wieku ja bym mu dał szansę, strasznie mało jest młodych adminów, a on nie jest jakimś typem niedorozwoju jeżeli chodzi o gimbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Posiadasz warny, odrób i zapraszam ponownie za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Posiadasz ostrzeżenie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi