amN 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 1.Twój Nick: amN 2.Nick admina/gracza który zawinił: ReQ 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 07.01.2013 19:25 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): SSy 6.Opis sytuacji: A więc tak , brak kultury na U@ (Wyzywa od pizd , karze zamknąć ryj/pysk) . Gośc był w TT , wyszedł i mnie wzięło do TT więc gra była od nowa a ten mi dał bana : Nie wychodz z TT .. Tak , powiedziałem mu żeby się wział w garść i ogarnał serwer (na U@) http://www.speedyshare.com/8baD2/2013-01-07-00001.jpg Informacje o banie Nick: amN SteamID: STEAM_0:1:24176770 Powod: wes mnie czlowieku nie denerwuj/ wychodzisz z TT Dlugosc bana: 30 minutes Czas do unbana: 19:54:55 1/7/2013 Nick admina: ReQ Admin SteamID: STEAM_0:0:2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Szczerze nie zwracałem uwagi na to co się działo , słyszałem jak ten KZMN czy jakoś tak wyzywał , ReQ w porządku facet . Niech się wypowie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 KaLiBeReK, to sie działo na U@ :> Kaliberek to niech się wypowie . Req "Jeżeli jesteś facetem i masz jaja" to sie przyznaj że skracałeś , mam info od gracza że dałeś mi bana i odrazu zrobił się busz , 3 -4 typów skracało w tym Ty ReQ ile dziennie siedzisz na serwie ? Tylko z ręką na sercu , 30 minut ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 bany do 1 godziny nie podlegają skargą ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Po pierwsze to co znajduje się wyżej.Dziwię się, że Admin serwera nie zna regulaminu ... pozdrawiam amN i odsyłam.PS: Szczerze to, ze dostałeś cynk nie wiele znaczy, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 C!chy, rotek123, nie chodzi o bana lecz o to że nie umie się zachować , nawet na czacie adminów. Gdyby było HLTV , zobaczylibyście jak wasz kochany ReQ sobie skraca , ale niestety nie ma. Pozostawiam temat Pawłowi , żeby to rozstrzygnął . Admin bez kultury , który odrazu wyzywa jak sie Go upomni nie zasługuje na Niego. Jak odrazu dał mi bana , ludzie zaczęli skracać/wyzywać się , ale oczywiście ReQ zaczął skracać a jak gracz upomniał GO to odrazu wyszedł... Wiec po co masz adma ? Ciężko poświęcić te 5 minut na ogarnięcie serwera ? Czy wolisz grać bo to "małe przewinienia"... Widze ze adma masz dla premek i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl@deM@$teR 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Słuszna skarga !Req juz nie raz wysywał graczy i tez adminów.Wkurzają mnie takie dzieci jak on... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wysywał ? Nie wiem co to znaczy.I on ? Dzieciak? Pozdrawiam. Kolejny nowy admin, który się nosi .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl@deM@$teR 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 wyzwał * pisałem na szybko bo jechałem do miasta ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 rotek123, tak , dzieciak taki jak Ty. Wchodzi na serwer raz na 3 dni i cwaniaczy na forum :> Rotek jesteś taki sam jak ReQ , kozaczy na forum a na serwa ciężko wbić na 5 minut i ogarnąć , masz adma dla premek Pozostawiam temat H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Y sorka, że tak się w trącę już na koniec... Hmmm.. Nie mam premium ? Ty nie grasz na serwerze, nie ja nie jestem dzieckiem Więc nie szpanuj, pozdro Nic nie wiesz a sie odzywasz, pozdro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 rotek123, popatrzymy może na demko ? robimy ankietę kto więcej gra ? Ja czy Ty. Jesteś dzieckiem = Wiek (dla mnie jesteś dzieciakiem) + zachowanie. Czy ja szpanuje ? Jesteś taki sam jak ReQ , gówno robi na serwerze i na dodatek wozi sie na forum :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Znalazł się ten najlepszy najlepszy admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 I znowu warny;)+ ostrzeżenie dla admina Zakaz banowania admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi