amN 0 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 1.Twój Nick: amN 2.Nick admina/gracza który zawinił: ReQ 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 07.01.2013 19:25 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): SSy 6.Opis sytuacji: A więc tak , brak kultury na U@ (Wyzywa od pizd , karze zamknąć ryj/pysk) . Gośc był w TT , wyszedł i mnie wzięło do TT więc gra była od nowa a ten mi dał bana : Nie wychodz z TT .. Tak , powiedziałem mu żeby się wział w garść i ogarnał serwer (na U@) http://www.speedyshare.com/8baD2/2013-01-07-00001.jpg Informacje o banie Nick: amN SteamID: STEAM_0:1:24176770 Powod: wes mnie czlowieku nie denerwuj/ wychodzisz z TT Dlugosc bana: 30 minutes Czas do unbana: 19:54:55 1/7/2013 Nick admina: ReQ Admin SteamID: STEAM_0:0:2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaLiBeReK 4 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Szczerze nie zwracałem uwagi na to co się działo , słyszałem jak ten KZMN czy jakoś tak wyzywał , ReQ w porządku facet . Niech się wypowie ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
amN 0 Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 KaLiBeReK, to sie działo na U@ :> Kaliberek to niech się wypowie . Req "Jeżeli jesteś facetem i masz jaja" to sie przyznaj że skracałeś , mam info od gracza że dałeś mi bana i odrazu zrobił się busz , 3 -4 typów skracało w tym Ty ReQ ile dziennie siedzisz na serwie ? Tylko z ręką na sercu , 30 minut ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
C!chy 0 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 bany do 1 godziny nie podlegają skargą ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotek123 0 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Po pierwsze to co znajduje się wyżej.Dziwię się, że Admin serwera nie zna regulaminu ... pozdrawiam amN i odsyłam.PS: Szczerze to, ze dostałeś cynk nie wiele znaczy, pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amN 0 Posted January 8, 2013 Author Share Posted January 8, 2013 C!chy, rotek123, nie chodzi o bana lecz o to że nie umie się zachować , nawet na czacie adminów. Gdyby było HLTV , zobaczylibyście jak wasz kochany ReQ sobie skraca , ale niestety nie ma. Pozostawiam temat Pawłowi , żeby to rozstrzygnął . Admin bez kultury , który odrazu wyzywa jak sie Go upomni nie zasługuje na Niego. Jak odrazu dał mi bana , ludzie zaczęli skracać/wyzywać się , ale oczywiście ReQ zaczął skracać a jak gracz upomniał GO to odrazu wyszedł... Wiec po co masz adma ? Ciężko poświęcić te 5 minut na ogarnięcie serwera ? Czy wolisz grać bo to "małe przewinienia"... Widze ze adma masz dla premek i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bl@deM@$teR 0 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Słuszna skarga !Req juz nie raz wysywał graczy i tez adminów.Wkurzają mnie takie dzieci jak on... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotek123 0 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Wysywał ? Nie wiem co to znaczy.I on ? Dzieciak? Pozdrawiam. Kolejny nowy admin, który się nosi .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bl@deM@$teR 0 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 wyzwał * pisałem na szybko bo jechałem do miasta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amN 0 Posted January 8, 2013 Author Share Posted January 8, 2013 rotek123, tak , dzieciak taki jak Ty. Wchodzi na serwer raz na 3 dni i cwaniaczy na forum :> Rotek jesteś taki sam jak ReQ , kozaczy na forum a na serwa ciężko wbić na 5 minut i ogarnąć , masz adma dla premek Pozostawiam temat H@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotek123 0 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Y sorka, że tak się w trącę już na koniec... Hmmm.. Nie mam premium ? Ty nie grasz na serwerze, nie ja nie jestem dzieckiem Więc nie szpanuj, pozdro Nic nie wiesz a sie odzywasz, pozdro.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amN 0 Posted January 8, 2013 Author Share Posted January 8, 2013 rotek123, popatrzymy może na demko ? robimy ankietę kto więcej gra ? Ja czy Ty. Jesteś dzieckiem = Wiek (dla mnie jesteś dzieciakiem) + zachowanie. Czy ja szpanuje ? Jesteś taki sam jak ReQ , gówno robi na serwerze i na dodatek wozi sie na forum :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotek123 0 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Znalazł się ten najlepszy najlepszy admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted January 9, 2013 Root Share Posted January 9, 2013 I znowu warny;)+ ostrzeżenie dla admina Zakaz banowania admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts