KaLiBeReK 4 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 1. Może ktoś ogarnąć server ? Buguje się , są problemy z graniem. ,2. Niektórzy Admini (nie chcę nikogo obrażać i skarżyć ) nie wykonują swoich obowiązków tj. gracz przeklina , wyzywa graczy i mówi , że badziewny server i nikt go nie banuje .3. Czy mógłbym złożyć podanie o adma na DR , to znaczy czy można mieć dwóch adminów na dwóch innych serverach ? Sorry , że taki nie ogar , ale chcę się upewnić przed pisaniem podania . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 2. Niektórzy Admini (nie chcę nikogo obrażać i skarżyć ) nie wykonują swoich obowiązków tj. gracz przeklina , wyzywa graczy i mówi , że badziewny server i nikt go nie banuje .prosze o wysłanie mi nicków na pw : )) i najlepiej napisanie co kazdy robi albo jakies dowody : ))a adma mozesz miec miliony : )) ale pytanie czy ogarniesz : )) bo nie ma sensu brac wszedzie jak bedziesz siedzial na jednym serwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaLiBeReK 4 Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 niezlyLOL., Nie , nie jestem frajerem , chciałbym aby tylko admini dostali jakieś upomnienie , bo gościu sobie wyzywa all i nic . No na jednym servie to nie wysiedze dlugo c'nie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 nie napisałam ze jestes frajerem ... ale chyba musze wiedziec kogo mam upomniec : ))) a ja wróżbitą nie jestem .. albo mówisz albo nie pisz o admina jesli nie chcesz mówić kto to : )) przeciez nie kazdy zasługuje na upomnienie .. wyluzuj : )))niem wiem czy wysiedzisz czy nie ale jeszcze szkola i zycie prywatne : ) wiec lepiej to przemysl Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotek123 0 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Co do bugów serwera to tak, często są problemy z kolejką ale to wina graczy którzy wchodzą a potem latają, zabijają się i dostają bany ... Lepsza strefa niż paka! ;PCo do adminów, nie spotkałem się jeszcze żeby admin nie upomniał/zbanował kogoś za przeklinanie, wyzywanie itp. Ale cóż, ja już nie ogarniam Przez ostatni tydzień doszło jakichś 5 adminów? Z czego jeszcze żadnego nie widziałem grającego na serwie ^^ Ciekawe jak potoczą się losy serwera Link to comment Share on other sites More sharing options...
amN 0 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 rotek123, nie widziałęś bo wchodzisz na serwer raz na ruski rok :> Siedze na serwer po 4-5h a Ci ciężko wbić na serwer i ogarnąć ? Ostatnio widziałem Cię na poczatku mojej gry na DR czyli jakeiś 3 tyg temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotek123 0 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 No to albo ty coś kręcisz albo jesteś ślepy pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,971 Posted January 9, 2013 Root Share Posted January 9, 2013 Kolejka zmieniona na innąDowody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts