Gość Blip ^ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wiek: 17Kontakt (GG/e-mail/steam): 45199452/[email protected]/El_blejo (Blip ^)Kiedy zaczynałeś grę w cs: ooo... już nie pamiętam jakoś z 5 lat temuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Wielokrotny admin na wielu serwerach (np. bb, zm, cod+ffa, gunxp+dm ) jednej z większych sieci w polsce na prośbę H@ podam nazwę żeby nie reklamować, aktualny blacklisted na tej samej sieci. (blacklisted - sędzia sprawdzający demka ze zgłoszeniami cheaterów) Ile masz wolnego czasu?: to zależy od tygodnia ale w tygodniu min 2 h dziennie a w weekend mogę sprawdzać forum dość często Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Ponieważ sądzę że się nadaje, chcę pomóc w odbanowywaniu graczy ponieważ gracze czekają na ub nawet do 5-6 h, można mi zaufać, jestem miły sympatyczny i pomocny, a kiedy trzeba umiem powiedzieć dobitnie co o kimś myślę (oczywiście bez obrażania)Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nie używałem żadnych czitów (nie jestem cziterem) tylko testowałem kilka. leis aimbot+ esp, cheat engine (sh), wh wtopione w plik open gl, jakiś multihack wh+sh+aim, no recoil, no smoke, no flash. oczywiście wszystkie czity nie były testowane na polskich serwerach ani na steamie. czity testowałem na ns w związku z kandydaturą na BL żeby znać dokładne działanie tych czitów ponieważ ułatwia to rozpoznawanie ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wybacz ale ja będę na nie. Wymagania nie spełnione (mało godzin na forum i postów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 na nie .. brak wymagan , mało czasu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Brak wymagań jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na nie. Mało na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 W sumie widzę że teraz nic z tego nie będzie. a więc do zamknięcia i do kosza. no nic spróbuje przy następnej rekrutacji o ile będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Szkoda, bo widać, że masz doświadczenie, ale jestem na nie ze względu na brak wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Nie spełniasz wymagań.Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Też na nie ;c. Jak pobędziesz jeszcze trochę na forum, to może następnym razem się uda. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jestem na Nie . Mało Postów i Czasu Spędzonego na Forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Da sie z gosciem dogadac. Jest sympatyczny i mily.Moglibysmy dac mu szanse...Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Brak wymagańNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 nie wiem po co się wypowiadacie jak napisałem że rezygnuje z kandydowania jednak. następnym razem może się zgłoszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Pogadam sobie z toba na skypePrzypomnij mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi