Gość Blip ^ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wiek: 17Kontakt (GG/e-mail/steam): 45199452/[email protected]/El_blejo (Blip ^)Kiedy zaczynałeś grę w cs: ooo... już nie pamiętam jakoś z 5 lat temuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Wielokrotny admin na wielu serwerach (np. bb, zm, cod+ffa, gunxp+dm ) jednej z większych sieci w polsce na prośbę H@ podam nazwę żeby nie reklamować, aktualny blacklisted na tej samej sieci. (blacklisted - sędzia sprawdzający demka ze zgłoszeniami cheaterów) Ile masz wolnego czasu?: to zależy od tygodnia ale w tygodniu min 2 h dziennie a w weekend mogę sprawdzać forum dość często Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Ponieważ sądzę że się nadaje, chcę pomóc w odbanowywaniu graczy ponieważ gracze czekają na ub nawet do 5-6 h, można mi zaufać, jestem miły sympatyczny i pomocny, a kiedy trzeba umiem powiedzieć dobitnie co o kimś myślę (oczywiście bez obrażania)Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nie używałem żadnych czitów (nie jestem cziterem) tylko testowałem kilka. leis aimbot+ esp, cheat engine (sh), wh wtopione w plik open gl, jakiś multihack wh+sh+aim, no recoil, no smoke, no flash. oczywiście wszystkie czity nie były testowane na polskich serwerach ani na steamie. czity testowałem na ns w związku z kandydaturą na BL żeby znać dokładne działanie tych czitów ponieważ ułatwia to rozpoznawanie ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wybacz ale ja będę na nie. Wymagania nie spełnione (mało godzin na forum i postów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 na nie .. brak wymagan , mało czasu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Brak wymagań jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na nie. Mało na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 W sumie widzę że teraz nic z tego nie będzie. a więc do zamknięcia i do kosza. no nic spróbuje przy następnej rekrutacji o ile będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Szkoda, bo widać, że masz doświadczenie, ale jestem na nie ze względu na brak wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Nie spełniasz wymagań.Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Też na nie ;c. Jak pobędziesz jeszcze trochę na forum, to może następnym razem się uda. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jestem na Nie . Mało Postów i Czasu Spędzonego na Forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Da sie z gosciem dogadac. Jest sympatyczny i mily.Moglibysmy dac mu szanse...Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Brak wymagańNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 nie wiem po co się wypowiadacie jak napisałem że rezygnuje z kandydowania jednak. następnym razem może się zgłoszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Pogadam sobie z toba na skypePrzypomnij mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi