*_* 89 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Nick:*_* 2. Imię:Konrad. 3. Wiek: 13lat. 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak, brak mutacji. 6. Składka(Tak/Nie):Tak, Vip. 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/%2A_%2A/193.33.177.101:27156/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem ogarnięty, nie lubię modów, choć grałem przez niejaki czas "tu" na "350lv" i "45klv" , miałem admina na tej serwerowni "45k"(Straciłem go ponieważ miałem dłuższą przerwę, problemy techniczne z komputerem). Jestem miły, serdeczny, czasami przeklinam(Sporadycznie),czasami również chamski i wredny.Lubię opiekuna, myślę że mam dobre relacje z nim.Ekipa jest spoko, myślę,że podołalbym, zadaniu i mógłbym do niej dołączyć 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:0:2322468 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Dni robocze: 2-3h Weekendy: (zalezy) 4-6h, 3-5h 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze to są godziny 16-18 a pozniej tak 20-21 weekendy, ciężko określić, ale mysle ze tak 18-02, 9-13 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:6latek 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak, jak wcześniej wspomnialem na tej serwerowni, 45k. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ukończone 17 lat (x) 13lat Myślę że podołam zadaniu. Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze (v) Zachowanie kultury na serwerze (v) Czsami cos sie wymsknie no ale... Przynajmniej 10 sensownych postów na forum (v) Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) (v) Posiadanie mikrofonu (v) Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątk. Wystarczy napisać do opiekuna) lub 11,07 z VIP'em. Można uzgodnić z opiekunem. (v) VIP. @DawciOo, jakoś Papku nie miał problemu na 45klv że "piszczę" Edytowane 21 Grudnia 2014 przez *_* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jestem na tak, powody: + aktywność na serwerze, + aktywność na forum, + steam, + składka, Jest jeden minus: wiek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku 11 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Dam na tak: `Ogarnięty. `Cierpliwy. `Wymagania są minusem jest tylko wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aYa 4 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 jedyny minus o wiek a tak to wszystko ok TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jestem na nie. Jest już wystarczająca ekipa administratorow dd2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jestem na NIE -wiek -administratorów serwa już nie za dużo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jestem na nie, wiek, jak to by był serwer .. DR to tak, tam nie trzeba mieć 17 lat żeby ogarniać wszystko, ale tutaj to trzeba. i od niedawna grasz na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jestem na NIE. -wiek -nie widuje cię na serwerze. -nie znam cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jestem na nie, wiek, jak to by był serwer .. DR to tak, tam nie trzeba mieć 17 lat żeby ogarniać wszystko, ale tutaj to trzeba. i od niedawna grasz na serwie. Tak samo co kolega powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jestem na nie. Jest już wystarczająca ekipa administratorow dd2. Moim zdaniem adminów nigdy za wiele, zawsze jest taka pora że admina nie ma, Im więcej tym lepiej ! Jestem na Tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 przykro mi + 17 jesteś aktywny , ale jeszcze za mało czasu grasz mam nadzieje że za jakiś czas z pewnością - jestem na nie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Wszystko fajnie , ale tak jak wyżej piszą jesteś za młody jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 na nie: -wiek -staż 6lat? ( rozumiem, że od siódmego roku życia grasz w cs'a, jakoś nie wydaje mi się) -jak dla Ciebie wyglądała by sprawa z banowaniem za mikrofon, jeżeli sam jeszcze "piszczysz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Jestem na nie.. Sorry. To tak jak byśmy posadzili 13 latka za kierownicą samochodu... Co do stażu też nie sądzę abyś miał 6- letni A to już jest oszustwo w podaniu. Może jeszcze napiszesz że jak miałeś 8 lat to grałeś w klanach cs 1.6 Edytowane 21 Grudnia 2014 przez 3lu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Wiek nie ma nic do rzeczy, bo po sposobie wypowiedzi widze, ze mam doczynienia z dojrzala osoba. Gametracker w miare w porzadku. Przymknij oko Papek i daj dzieciakowi sie wykazac. Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
convers155 60 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 NIE ! - podstawa napisania podania jest zapoznanie sie z regulaminem, czego najwyrazniej nie zrobiles - chodzi mianowicie o wiek. W tym wieku dziecko ma duzo do udowodnienia rowiesnikom jak i starszym kolegom, nie sadze zeby dal rade - staz 6-cio letni ? Chyba jakies kpiny P.S. Hardwell jak 13 letnie dziecko moze byc dojrzala osoba, skoro nie potrafi przeczytac regulaminu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Odrób warna i dopiero startuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Posiadasz warna Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi