Omega* 2 077 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Witam Serdecznie. Mam małą propozycje aby zrobić nowy dział '' World of Tanks'' oczywiście dział w ''grach'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 no jeśli bedzie zainteresowanie ta gra to można taki zrobić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 no jeśli bedzie zainteresowanie ta gra to można taki zrobić Mam bardzo dużo pomysłów jak rozwinąć ten dział. ''Od poradników do newsów :)'' 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 no to fajnie ale chodzi czy inni beda tez zainteresowani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#HVLO 0 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jak ktoś gra to się przyda ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) można spróbwać taki dział otworzyć i rozwinąć Edytowane 21 Grudnia 2014 przez Galebo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 co ma cs:go do działu : World of tanks ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Sorki mój Fail <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Bardzo dobry pomysł teraz coraz więcej osób zaczyna grać w cs go można by było coś pomyśleć nad działem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Bardzo dobry pomysł teraz coraz więcej osób zaczyna grać w cs go można by było coś pomyśleć nad działem. Nam chodzi o dział z wota a nie o cs go. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 -_- już pisał wcześniej w sprawie nowych działów. Trzeba rozwinąć istniejące i dopiero myśleć o nowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 -_- już pisał wcześniej w sprawie nowych działów. Trzeba rozwinąć istniejące i dopiero myśleć o nowych. Myślę że są już dobrze rozwinięte.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 -_- już pisał wcześniej w sprawie nowych działów. Trzeba rozwinąć istniejące i dopiero myśleć o nowych. Tak było i myślę że ma w 100% rację. Aktywność jest tam bardzo niska więc po co robić kolejny dział w którym udzielać się będą 2/3 osoby? Poza tym jak nie został stworzony kącik literacki w kąciku redaktorskim a było chętnych 5x więcej niż tu to i ten dział nie powinien powstać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Po przemyśleniu może zamiast jednak tego wota dać GTA V - Online. Czekam na odpowiedzi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Jak dla mnie zbędne. Cs-Classic to sieć serwerów Counter-Strike i niech się opiera na CS i rzeczami z nim związanymi. Było pełno działów innych gier i zawsze wiało w nich pustką. Jak dla mnie odpada dodawanie tego typu działów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Jest coś takiego jak "inne gry" http://forum.cs-classic.pl/forum/343-inne-gry/ Nie możesz tam tego pisać? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ja jestem niestety na NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi