amN 0 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Wiek: 16Kontakt (GG/e-mail/steam): Gy Gy: 37567647 , Steam: flow~ , Email podam komuś z administracji jeżeli będzie potrzebny.Kiedy zaczynałeś grę w cs: 4 lata temu ? Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Spoore , 2 razy J@ , 3 razy mod oraz 4 razy SUIle masz wolnego czasu?: 3-4 godziny dziennie a w weekendy po 6-7 Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Lubie pomagać graczom , niechce aby gracze czekali po kilka godzin/dni aby dostać UB. Na forum jestem praktycznie ciągle kiedy siedze na kompie :>Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nie , co ja Lato że musze używać aima/Wh/SH żeby mieć staty 1:10 xDWymagania - 50 postów Jest- 50 godzin na forum Jest- Minimum 15 lat Jest- Minimum 2 miesiące na forum Jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
deskopT 0 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 HAHA Nice podanko, dasz rade nie watpie w toDuze TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 jestem na tak ) na moda mu nie wyszlo to dajmy mu szanse tutaj bo sie nadaje , ogarnia i wg zna sie kiedy cziter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 niezlyLOL., ta amn się nadaje no, ale mi dałaś na nie ;d bo "dajmy szansę innym" na drodze do szczęscia przecież im nie staję ;d tylko moderator to nie to samo co SU. Ja na tak do sprawy: - Ogarnięty. - Spokojny PS: Je suchary codziennie o północy po dwie paczki xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Extreme 0 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Na tak. Wszystkie wymagania spełnione :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effcia 25 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Na tak . ma wystarczająco dużo lat, nie jest jakimś tam dzieciakiem ;d. Posty ma, godziny na forum też . Przyda się ogarnięty człowiek do odbanowywania . Link to comment Share on other sites More sharing options...
theenjoyplay 0 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Jestem na Tak Nieznamy się ale myśle że dasz rade i ogarniesz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
[O]rbi[T]ek 0 Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Na tak . Myślę że ogarnie :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuck Yeah ! 0 Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Jestem na tak. Ogar jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted January 10, 2013 Root Share Posted January 10, 2013 CLOSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts