amN 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wiek: 16Kontakt (GG/e-mail/steam): Gy Gy: 37567647 , Steam: flow~ , Email podam komuś z administracji jeżeli będzie potrzebny.Kiedy zaczynałeś grę w cs: 4 lata temu ? Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Spoore , 2 razy J@ , 3 razy mod oraz 4 razy SUIle masz wolnego czasu?: 3-4 godziny dziennie a w weekendy po 6-7 Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Lubie pomagać graczom , niechce aby gracze czekali po kilka godzin/dni aby dostać UB. Na forum jestem praktycznie ciągle kiedy siedze na kompie :>Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nie , co ja Lato że musze używać aima/Wh/SH żeby mieć staty 1:10 xDWymagania - 50 postów Jest- 50 godzin na forum Jest- Minimum 15 lat Jest- Minimum 2 miesiące na forum Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 HAHA Nice podanko, dasz rade nie watpie w toDuze TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 jestem na tak ) na moda mu nie wyszlo to dajmy mu szanse tutaj bo sie nadaje , ogarnia i wg zna sie kiedy cziter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 niezlyLOL., ta amn się nadaje no, ale mi dałaś na nie ;d bo "dajmy szansę innym" na drodze do szczęscia przecież im nie staję ;d tylko moderator to nie to samo co SU. Ja na tak do sprawy: - Ogarnięty. - Spokojny PS: Je suchary codziennie o północy po dwie paczki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Na tak. Wszystkie wymagania spełnione :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Na tak . ma wystarczająco dużo lat, nie jest jakimś tam dzieciakiem ;d. Posty ma, godziny na forum też . Przyda się ogarnięty człowiek do odbanowywania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jestem na Tak Nieznamy się ale myśle że dasz rade i ogarniesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Na tak . Myślę że ogarnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jestem na tak. Ogar jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi