Senrox 869 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Wiek: 17latIlość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: około 2281hDoświadczenie na podobnym stanowisku: Miałem tutaj gamera, jednak zrezygnowałem Dlaczego akurat Ty?: Hym, gram tylko i wyłącznie w CS:GO, bardzo mnie interesują również rozgrywki na arenie międzynarodowej. Trochę godzin spędziłem na oglądaniu meczy oraz cały czas szukam nowinek dotyczących CS:GOCo chciałbyś wnieść jako Gamer?: Dużo informacji na temat zmian drużyn, meczy, turniejów itpJakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): Counter-Strike Global:Offensive Edytowane 22 Grudnia 2014 przez naxiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Nie jestem przekonany do końca. Masz grafika ale nic nie robisz. Dawno nie widziałem zlecenia wykonanego przez cb. Kto wie czy tak nie bd z gamerem? Dostaniesz rangę i nic? Plusem jest to że nie ma teraz chyba żadnego gamera. Masz małe tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Przyda się osoba, która zajmie się tym działem. Nie ma teraz żadnego gamera, więc czemu nie, przydasz się, ogarnięty, zna się na tym Podsumowując, tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi