Senrox 869 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 (edited) Wiek: 17latIlość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: około 2281hDoświadczenie na podobnym stanowisku: Miałem tutaj gamera, jednak zrezygnowałem Dlaczego akurat Ty?: Hym, gram tylko i wyłącznie w CS:GO, bardzo mnie interesują również rozgrywki na arenie międzynarodowej. Trochę godzin spędziłem na oglądaniu meczy oraz cały czas szukam nowinek dotyczących CS:GOCo chciałbyś wnieść jako Gamer?: Dużo informacji na temat zmian drużyn, meczy, turniejów itpJakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): Counter-Strike Global:Offensive Edited December 22, 2014 by naxiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli. 2,153 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Nie jestem przekonany do końca. Masz grafika ale nic nie robisz. Dawno nie widziałem zlecenia wykonanego przez cb. Kto wie czy tak nie bd z gamerem? Dostaniesz rangę i nic? Plusem jest to że nie ma teraz chyba żadnego gamera. Masz małe tak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Przyda się osoba, która zajmie się tym działem. Nie ma teraz żadnego gamera, więc czemu nie, przydasz się, ogarnięty, zna się na tym Podsumowując, tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,969 Posted December 24, 2014 Root Share Posted December 24, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts