Limitowany 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Usuncie ten post bo to moj brat napisal nie bylo mnie w domu i dorwal sie do kompa i ja nie mam jak on napisalm 14lat tylko 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 na niee.. mało lat , brak reklam , konto dla podania , malo czasu na serwie , składka nie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limitowany 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Skladke sie zloze na serverze gram sporo ale na forum malo jestem ale jak bede adminem bede 24/7 ;p ( no szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na nie 1. "Co zrobisz gdy ktoś ma haxy: tego nie wiem ale się dowiem " 2. Brak reklam 3. NS4. Na pewno nie ogarniasz amx 10/10 .5. Dziś pierwszy raz widziałem cię na serverze .MEGA NIE !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limitowany 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 AA to o haxy chodzilo no to ban idzie xD a na serverze gram juz okolo miesiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Pokaż mi swój plugin skoro amx 10/10,Wypowiadasz się w swoim podaniu,Nie widzę Cię na serwerze,Brak reklam,Wiek,Non steam,Konto dla podania,Bez sensowny pkt. 12Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nie spełniasz wymagań, konto dla podania. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Na Nie -NS-Konto dla podania-Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Tak jak poprzedni gracze napisali. Nie spełniasz wymagań. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl@deM@$teR 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Na Nie-Nie wieze ze masz amx 10/10-wiek-konto dla podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Duże nie Brak wymaganWiekNs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi