Fresh15 119 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Nick: Fresh Opis problemu: Odpalam cs'a, wchodzę na serwa i np. na serwie widzę gracza który łamie regulamin, chcę mu zrobić ss'y i gdy je robie wychodzi takie coś (patrz niżej). Screenshoty: KLIK Dane kontaktowe (gg/SKYPE/steam/pw) : Jak juz piszecie piszcie to na gg (podane w moim profilu) lub na pw, jak kto chce. Można także pod tematem. Inne: Z góry dziękuję Pozdrawiam Fresh Wesołych Świąt @edit Przepraszam za czerwony kolor, zapomniałem, że jest dla administracji. Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Fresh. Nie używaj czerwonego koloru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Jeśli odpalasz cs'a przez ikone to właściowści i wyłącz kompozycję pulpitu. Jeśli nie zadziała to w grze Główne Menu>Options>Video> szukamy: Run in a window i odznaczamy>zaznaczamy Apply a później OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 A ja mam tak, też chce zrobić ss'y np do painta z gry to mi robi ss pulpita a jestem w grze , spróbuje ogarnąć co kolega wyzej napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) W tej chwili nie mam możliwości sprawdzenia (piszę z telefonu), ale później sprawdzę i napiszę czy działa czy nie. Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Fresh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Nie działa. Gdy mam zaznaczona opcje Run in a window wtedy ss'y da się robić, ale źle się tak gra bo cs otwiera się w oknie. Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Fresh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Dobra a wejdz teraz w steam gry opcje uruchamiania csa i dopisz -full A tamta opcje miej nadal odznaczoną zobaczymy czy tak zadziała jak nie to coś jeszcze wymyślimy Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Omega * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Teraz mam taki problem, że gdy robię ss i wklejam do painta to widzę pulpit. @edit A gdzie mam znaleźć steam gry? Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Fresh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 zmień rozdzielczość cs'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi