Anton 0 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Nick: GOLDEN Imię: Mateusz Wiek**: 17 Poziom na Diablo: 25 i parę innych po 30+ Znajomość Amx(Bardzo , dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 10/10 Mikrofon(Tak/Nie) Oczywiście Składka(Nie/Nie)**: jak będzie parę groszy to można przelać PayPalem ;x [mieszkam w Polsce to inaczej się nie da ] Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Np Gram dużo od 7.00-5.00 w nocy Zawsze pilnuję regulaminu i jak nie ma admina to zawsze piszę do admina żeby wszedł i zbanował go i jak ktoś lamii regulamin to pisze do admina Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj NIE Ile czasu możesz poświęcić na serwerze 7.00-5.00 W Nocy W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend) Od Poniedziałku cały tydzień i cały Weekend Staż w grze Counter Strike 1.6: 13 lat Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Miałem admina na dużo serwerach i zawsze Banowałem jak ktoś czitował Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Anton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Nie ma Twojego nicku w GT, dziwne, "Staż w grze Counter Strike 1.6: 13 lat" maniaczyłeś w cs'a w wieku 4 lat? Brak wymagań, ns. NIE Ps. Dobry Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo 15 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Gram sporo na serwerze i nie widziałem tam Cb ani razu, brak GT, steam, staż podejrzany. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton 0 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Na Diablo mnie nie widziałeś naprawde jestem tam teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exel. 16 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Jestem na Nie:) Wypowiadasz się we własnym podaniu Jakoś nie wierze że grałeś w Cs'a w wieku 4 lat.. 8 postów na forum. Pozdrawiam Exel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzik 6 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Brak jakiegokolwiek podpunktu we wzorze skutkuje zablokowaniem podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjahack 21 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) nie , jakoś cie nie widziałem nigdy na dm ;o + brak wymagań i nie piszemy we własnym podaniu Edytowane 25 Grudnia 2014 przez ninjahack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Wypowiedź we własnym podaniu = zamknięcie podania + warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Temat łamie regulamin Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi