【HaNyS】 80 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Siemano, otóż dzisiaj sobie tak myślałem, aby ściągnąć sobie dobry program do nagrywania w HD 720p jakiś ciekawych urywek z csa itd , moglibyście mi coś polecić?, moja rozdzielczość ekranu to 1920x1080, jeśli potrzebujecie więcej info to napiszcie, prosiłbym też o podanie jakiegoś programu do convertowania od razu żeby filmik mniej ważył, oraz coś takiego łatwiejszego żeby szło ładnie obrobić filmik, jakieś spowolnienia itd. z góry Dzięki . Edytowane 26 Grudnia 2014 przez SaTiV.╰_╯ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Do nagrywania action lub fraps a convertowania camtasia studio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Dzięki, na pewno skorzystam już z Actiona, a jakieś propozycje dot. przeróbki, jakiś lajtowy program co w tydzień myślę troszkę ogarnę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Camtasia Studio 8 polecam Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Miszejla. ♥ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Tak jak pisałem cs 8 jeden z lepszych programów Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Omega * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exel. 16 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Action nagrywa w słabej jakości,fraps chyba najlepszy do gier:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) action w złej jakości? Co ty gadasz? Wspierane rozdzielczości nagrywania wideo: - Pojedynczy ekran - do 2560x1600 (AVI) - NVIDIA 3D Vision, AMD Eyefinity - do 8192x8192 (AVI) - do 1080p (MP4) z wykorzystaniem technologii NVIDIA NVENC, Intel® Quick Sync Video lub AMD APP - do 720p 30p (MP4) bez akceleracji sprzętowej kodowania wideo - Nagrywa do 60 klatek Fraps może i troszeczkę lepszy ale action stabilniejszy Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Omega * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Kurde, Actiona nie ogarniam tam sprawdzałem na necie jak ustawic do gier, to tam się naciska na tego pada i wchodzi się do gry. wchodze w csa to nie działa . Ściągam dzisiaj frapsa może mi ktoś pomóc ? chodzi mi o to bo był chyba jakiś pliczek zeby film zapisac w 720p HD co sie go wrzucało do folderu gdzie fraps jest coś takiego dalej czy teraz jakaś inna opcja jest czy coś ?, możecie mi pomóc albo tutaj ustawić dobre ustawienia frapsa do nagrywania csa, fify 15 w hd albo na gg: 20060849 Dzięki ^^ Edytowane 28 Grudnia 2014 przez SaTiV.╰_╯ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 O pliczku do frapsa pierwsze słyszę. W programie fraps w zakładce movies zaznacz 30 lub 60fps, sam nie wiem czy to ma znaczenie. Zaznacz napewno opcję full size. Jak już włączysz grę to rozdzielczość zmień na 1280x720 wtedy filmik będziesz miał 720p lub 1920x1080 to filmik 1080p. Po tym i tak będziesz musiał obrobić film w jakimś programie typu Sony Vegas czy Camtasia. Filmiki nagrywane frapsem są mega duże, 30s filmu to już 200mb, zależne od rozdzielczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Jako były YouTuber proponuję: Nagrywanie Silny komputer: FRAPS Średni / Słaby komputer : ACTION RENDERING: Renderowanie w wielu możliwych kodekach 60 fpsach itd : Vegas Pro Renderowanie w mniejszej ilości kodeków, ale duża ilość efektów specjalnych i pluginów Adobe After Effects Edytowane 30 Grudnia 2014 przez SzeregowiecPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi