Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Wiek: 18 lat Ilość spędzanego czasu na forum(w godzinach)?: około 443 h (18d 11 h) Doświadczenie na podobnym stanowisku: Po części tak, kiedyś znajomy poprosił mnie żebym przeprowadziła mu kilka wywiadów Dział który najbardziej ci odpowiada: Wywiady Dlaczego akurat Ty?: Jak wspomniałam wyżej kiedyś przeprowadziłam kilka wywiadów i spodobało mi się to Jestem osobą "wygadaną" więc myślę że podołam takiemu zadaniu jak przeprowadzenie z kimś wywiadu. Ostatnimi czasy również dużo przebywam na forum, więc znalezienie czasu na zrobienie go nie będzie problemem Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Na pewno chciałabym rozruszać dział z wywiadami gdyż wiem ze jest on lubiany. Sama z niecierpliwością czekam aż wyjdzie nowy wywiad:) @Shadow nie rezygnuj @ -_- jeżeli jest możliwość to ja zajmę się w takim razie recenzjami Dużo filmów oglądałam/oglądam więc będę miała o czym pisać Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Kinga 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Witam Jakoś mnie nie przekonuje podanie. Nie widzę Cie w ogóle na forum , mało się udzielasz. Pozwiedzaj trochę forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Czy to dobry pomysł? Dział z wywiadami stoi w miejscu, nikt się nie zapisuje a mamy 2 redaktorów od tego. Nie będzie łatwo go rozruszać. Nie ma nowych osób na forum i tyle. Wymagania do zapisu i tak zostały obniżone.. Jeżeli zajmiesz się też recenzjami/nowinkami/grami- którymś z tych działów to jestem na tak bo spełniasz wymagania i masz doświadczenie. Natomiast jeśli tylko wywiady to jestem na nie. Nie potrzeba kolejnego redaktora do przeprowadzania wywiadów. Dobra obgadaliśmy wszystko Powiedziałaś że zajmiesz się też recenzjami więc jestem na Tak w pełni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Kinga znana i lubiana, jeżeli chce się zajmować wywiadami, to czemu nie dać szansy? Wymagania, doświadczenie, "popularność" na tak. @Edit. Jeżeli są ograniczone miejsca na to stanowisko, to mogę zrezygnować po przeprowadzeniu wywiadu z Polaczkiem i Porczopem. Niech będzie jakiś powiew świeżości w kąciku redaktorskim Edytowane 27 Grudnia 2014 przez S}{aDoW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Miła, kulturalna, opanowana, zdrowa, wymagania, lubiana. Cóż więcej wymieniac? Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Pewnie że tak, łatwo nawiązuje kontakt, kulturka, wiek. Spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Z taką aktywnością w wywiadach, to stanowisko odpada, bo to bezsensu. Mało osób się zapisuje, a liczba osób na tym stanowisku jest już dość duża.Jeżeli chciałaś mieć redaktora dla tego działu, to niestety ale muszę odmówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi