Omega* 2 077 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Wiek: 19 *(był błąd )Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 10d 9h 38m 32sDoświadczenie na podobnym stanowisku: Posiadałem range Gamera tutaj na forum lecz nie miałem czasu wykonywać obowiązków i range straciłem. Dlaczego akurat Ty?: Posiadam duże doświadczenie , jestem miłą kulturalną osobą która ma chęci każdemu pomóc.Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Napisać wiele poradników , informacji o grach. Odświeżyć te wszystkie puste działy . Choć coś już powoli się rusza. W tych grach fifa , cs 1.6 , metin siedzę od małego. Zawsze się zajmowałem tymi grami , czytałem o nich i zdobywałem wiedzę. Ogólnie chciałbym dokończyć moją poprzednią prace. Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): Metin2 Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 No można dać Ci szanse , na tak. Widać, że tam się udzielasz. Może i rozruszasz te działy, bo tak cichutko tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jestem na tak, brakuję kogoś kto jest aktywny w tych działach. Omega jest odpowiedzialny oraz systematyczny znam go już trochę, dlatego tak uważam. Aktywność na forum też ma dobra oraz ma dobry kontakt z użytkownikami forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 No można dać Ci szanse , na tak. Widać, że tam się udzielasz. Może i rozruszasz te działy, bo tak cichutko tam. To samo, aktywny w działach, podobno pełniłeś już tą funkcję i widać że ci zależy, jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Jestem na tak, tak jak powyżej napisano, widać ze Ci zależy robisz poradniki, wszystko ładnie objaśniasz, tworzysz reklamy do sieci ogólnie pomagasz na tyle ile możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Widać, że bardzo Ci zależy, złożyłeś już trzecie podanie... Widać jak bardzo rozruszasz te działy, jesteś miły i pamiętam Cię jak kiedy$ byłeś gamerem i swietnie sobie radziles, na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Aktywny, pomocny, zawsze to jakaś większa aktywność w poszczególnych działach. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Był już kiedyś gamerem, pomocny, rozrusza może jakoś aktywnośc w tych działach, aktywnośc. Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Wiek: 19 *(był błąd ) Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 10d 9h 38m 32s Doświadczenie na podobnym stanowisku: Posiadałem range Gamera tutaj na forum lecz nie miałem czasu wykonywać obowiązków i range straciłem. Dlaczego akurat Ty?: Posiadam duże doświadczenie , jestem miłą kulturalną osobą która ma chęci każdemu pomóc. Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Napisać wiele poradników , informacji o grach. Odświeżyć te wszystkie puste działy . Choć coś już powoli się rusza. W tych grach fifa , cs 1.6 , metin siedzę od małego. Zawsze się zajmowałem tymi grami , czytałem o nich i zdobywałem wiedzę. Ogólnie chciałbym dokończyć moją poprzednią prace. Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): Fifa , Cs 1.6 , Metin , LoL Tylko jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi